reis ben bilgisayar işinden anlasam niye buraya yazayım zaten, buraya yazamamın nedeni bilmediğim şeylerin olması. Bir şeyi yanlış yazdım diye hatamı düzeltmek yerine gülmen gerçekten de komik.
1749284184
En PC bilen sensin reis ok?
Beyler sizin önerilerinizle şöyle bir sistem topladım bir bakabilir misiniz:
İşlemci:
https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-9800x3d-sekiz-cekirdek-4-7-ghz-fiyati,812013733.html
Anakart...
Dostum eline sağlık siyah yazmıştım ama siyah yazmamın sebebi siyahı çok sevmemden değil. Dediğim gibi bütçeye kulaklık ve mikrofon dahil değil çünkü vardı hali hazırda, ve ikiside siyah olduğu için siyah istedim sistemi. Yani birnevi renkleri uysun diye, bende isterim tabii beyaz PC im olsun...
Öncelikle çok teşekkürler, oyun için gereksiz bütçe olduğunu biliyorum dediğim gibi RGB ye önem veriyorum ve dış donanımlara. O yüzden performansı inanılmaz yüksek bir PC toplamak yerine dediğim kriterlerde bir PC toplayabilirsek güzel olur. Zaten rekabetçi oyun oynamıyorum bilgisayar ne kadar...
Merhabalar, oyun için bir PC topluyorum. Bu PC’de önem verdiğim şey fiyat değil performans ve görünüş. Fiyat bandı 150’yi geçmese yeter benim için. Bu fiyata monitör ve dış donanımlar dahil olacak. İşlemci olarak 7 98003XD düşünüyorum ama varsa bir öneriniz yazabilirsiniz. SSD çok ihtiyacım yok...