RGB DONANIM DAHİL PC TOPLAMA

okursanız sistemin full siyah olmasını istemiş neden beyaz atıyorsunuz ki
niye atmayayım benim tavsiyem bu isteyen alır istemeyen almaz zaten 125k tutuyor akko da 3k razer mouse da 2k filan hepsi 130k tutuyor

niye atmayayım benim tavsiyem bu isteyen alır istemeyen almaz zaten 125k tutuyor akko da 3k razer mouse da 2k filan hepsi 130k tutuyor
adam sana renk seçeneği sunmamış ki siyah istiyorum demiş. iyi bayramlar

Oyun için gereksiz bütçe var.Bu bütçenin sonuna kdaar kullanmak istiyor musunuz?
Kasa bilerek atmıyorum görünüş istiyonız akvaryum kasa alın.

dün 20k ya geliyordu bu monitör.Samsung ara ara böyle indirim yapıyor.Öğrenci indirimini kullanma imkanınız varsa güzel fiyata oled monitör alabilirsiniz.Uğraşmam derseniz size uyan samsung oled monitörlerden birisini alabilirsiniz
Öncelikle çok teşekkürler, oyun için gereksiz bütçe olduğunu biliyorum dediğim gibi RGB ye önem veriyorum ve dış donanımlara. O yüzden performansı inanılmaz yüksek bir PC toplamak yerine dediğim kriterlerde bir PC toplayabilirsek güzel olur. Zaten rekabetçi oyun oynamıyorum bilgisayar ne kadar güçlü olursa olsun bu süreden sonra çok gerek kalmıyor o yüzden dış donanıma bütçe ayırmak istiyorum.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Merhabalar, oyun için bir PC topluyorum. Bu PC’de önem verdiğim şey fiyat değil performans ve görünüş. Fiyat bandı 150’yi geçmese yeter benim için. Bu fiyata monitör ve dış donanımlar dahil olacak. İşlemci olarak 7 98003XD düşünüyorum ama varsa bir öneriniz yazabilirsiniz. SSD çok ihtiyacım yok 1 TB yeterli ama hızlı olmalı. Monitör olarak Samsung’un Odyysey (Doğru yazdım mı bilmiyorum) serisi düşünüyorum. Klavye olarak Akko Monsgeek çok tavsiye aldım, Akko’dan klavye tavsiye edebilirsiniz. Aynı şekilde Razer’ın mouseları, önerildi. Başka bir marka varsa bildiğiniz yazabilirsiniz. Kulaklık ve mikrofonum halihazırda var o yüzden bütçeye onları dahil etmiyorum. Başlıkta da yazdığım gibi görünüş ve RGB benim için çok önemli. Sistem full siyah olacak RGB olarak Lian Li’nin parçaları olabilir. Bana destek olabilir ve bir PC toplayabilirseniz çok sevinirim.
Rgb donanım derken KDMCIDMXKDMZLÖFOSMSOE

125.828 TL
Dostum eline sağlık siyah yazmıştım ama siyah yazmamın sebebi siyahı çok sevmemden değil. Dediğim gibi bütçeye kulaklık ve mikrofon dahil değil çünkü vardı hali hazırda, ve ikiside siyah olduğu için siyah istedim sistemi. Yani birnevi renkleri uysun diye, bende isterim tabii beyaz PC im olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rgb donanım derken KDMCIDMXKDMZLÖFOSMSOE
Dış donanımdan bahsettim komik olan nedir söyle de bizde gülelim.

Öncelikle çok teşekkürler, oyun için gereksiz bütçe olduğunu biliyorum dediğim gibi RGB ye önem veriyorum ve dış donanımlara. O yüzden performansı inanılmaz yüksek bir PC toplamak yerine dediğim kriterlerde bir PC toplayabilirsek güzel olur. Zaten rekabetçi oyun oynamıyorum bilgisayar ne kadar güçlü olursa olsun bu süreden sonra çok gerek kalmıyor o yüzden dış donanıma bütçe ayırmak istiyorum.
Rgb parçalar ne kadar olabilir?Ram ekran kartı onun dışında istisna anakart o kadar.Anakart sırf rgb diye almayacaksınız diye düşünüyorum.Saçmalık olur.Attığım ramların rgb versiyonu var.

Rgb parçalar ne kadar olabilir?Ram ekran kartı onun dışında istisna anakart o kadar.Anakart sırf rgb diye almayacaksınız diye düşünüyorum.Saçmalık olur.Attığım ramların rgb versiyonu var.
Teşekkürler RGB derken klavye mouse kasa fanı vb. bahsetmiştim tabii ki de anakart gibi bileşenlerden bahsetmiyorum

Dostum eline sağlık siyah yazmıştım ama siyah yazmamın sebebi siyahı çok sevmemden değil. Dediğim gibi bütçeye kulaklık ve mikrofon dahil değil çünkü vardı hali hazırda, ve ikiside siyah olduğu için siyah istedim sistemi. Yani birnevi renkleri uysun diye, bende isterim tabii beyaz PC im olsun.

125k tutuyor hocam zaten monitör dahil attıgım sistem 5k yada akko beyaz klavye + beyaz güzel bir fare alırsınız zaten 2k ya direk 130k tutuyor bal gibide yapılıyor beyaz siyah şartınız yoksa tercih edebilrisiniz yaptıgım gibi eger üniversite ögrencisi isenizi monitör 6k indirim oluyor 20k ya düşüyor rahat rahat topalrsınız yani

Beyler sizin önerilerinizle şöyle bir sistem topladım bir bakabilir misiniz:
İşlemci:

Anakart:

Ram:

Ekran Kartı:

Kasa:

İşlemci Soğutucusu:

Fan:

PSU:

SSD:

Klavye:

Monitör:

Mouse:

Kasaya kaç fan almam gerek bilmiyorum bu kasaları nasıl fanlicaz hiçbir fikrim yok onun dışında varmı bir eksik değiştirilmesi gereken şey??

'Rgb donanım' gayet komik bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,147
Üyeler
183,068
Son üye
zend
Geri