Gravewormszr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,979
Selamlar gençler. Biliyorsunuz ki Donanım Arşivi bir teknoloji forumundan daha çok bilgisayar toplama forumu. Bu yüzden her hafta onlarca belki de yüzlerce yardım ve tavsiye konusu açılıyor. Bunun önüne geçmek gibi bir niyetim yok fakat, kullanıcıların ve bilgisayar toplamaktan çok fazla anlamayan arkadasların işine yarayacak bir site ve siteye bağlı uygulama önermek istiyorum. Sitemizin adı = BuildCores
Peki nedir bu BuildCores?
BuildCores, kullanıcıların bilgisayar parçalarını seçip uyumluluğunu kontrol ederek tam bir bilgisayar montajını 3D görselleştirme ile önizlemeye olanak veren bir “PC builder / part-picker” uygulaması ve web hizmetidir.
Ben de anlamanız için uygulama üzerinden pahalı bir sistem hazırladım.
Uygulamaya girince sizi böyle bir ekran karşılıyor;
Üst kısımdaki "Create Bew Build" a tıklarsanız, sıfırdan bir bilgisayar toplama ekranına gideceksiniz. Orada eklemeniz gereken her bir parça yazıyor. Sadece dikkat etmeniz gereken şey, ayarlar kısmından "3D only" seçeneğini seçerseniz, oluşturduğunuz kasayi 3 boyutlu olarak inceleyebilirsiniz.
Create New Build yazısına tıkladığınızda, bir sayfaya atıyor sizi ve o sayfanın alt kısımlarına indikçe, ne kadar seçeneğinizin olduğunu göreceksiniz.
Neyse, size oluşturduğum sistemi de göstereyim;
BU ekranda da oluşturduğunuz sistemin;
Okuduğunuz ve beğenileriniz için şimdiden teşekkürler.

Peki nedir bu BuildCores?
BuildCores, kullanıcıların bilgisayar parçalarını seçip uyumluluğunu kontrol ederek tam bir bilgisayar montajını 3D görselleştirme ile önizlemeye olanak veren bir “PC builder / part-picker” uygulaması ve web hizmetidir.
Ben de anlamanız için uygulama üzerinden pahalı bir sistem hazırladım.
Uygulamaya girince sizi böyle bir ekran karşılıyor;
Üst kısımdaki "Create Bew Build" a tıklarsanız, sıfırdan bir bilgisayar toplama ekranına gideceksiniz. Orada eklemeniz gereken her bir parça yazıyor. Sadece dikkat etmeniz gereken şey, ayarlar kısmından "3D only" seçeneğini seçerseniz, oluşturduğunuz kasayi 3 boyutlu olarak inceleyebilirsiniz.
Create New Build yazısına tıkladığınızda, bir sayfaya atıyor sizi ve o sayfanın alt kısımlarına indikçe, ne kadar seçeneğinizin olduğunu göreceksiniz.
Neyse, size oluşturduğum sistemi de göstereyim;
BU ekranda da oluşturduğunuz sistemin;
- Fiyatını
- Birbiriyle uyumlu parçaların olup olmadığını
- Sistemin tükettiği gücü
- 3DMark test sonucunu görebilirsiniz.
Okuduğunuz ve beğenileriniz için şimdiden teşekkürler.