arkdarşlar normalde gta 5 de Online > Jobs > Rockstar Created > Adversary Mode dan deadline 1.2.3.4 gibi seçerel ister oynayabiliyordun istersende oda açılıyordu fakat şuan nerde ararsam arayım bulamıyorum
yardımcı olursanız sevinirim
Gamepower jin kendim kullanıyorum 1000 tl altında 7.1 ile tüm oyunlara yeter 4 yıldır kullanıyorum bir sorun görmedim
not: oyun için kulak üstü kulaklık sandım
oyuna normalde girebiliyorum ve forge+ modlar kurulu şekilde de girebiliyorum fakat herhangi bir sunucuya katıldığım zaman veya bir dünya açtığım zaman ilk böyle bir hata veriyo kapat deyince de oyun çöktü diyor
(not :8gb ram verdim ve sistemim yeterli)
reis kesinlikle önermem kuzenimde aynı heyecan ile aldı 1080p yi boşver görüntüler 720p gibi çıkıyor ve kare hızıda oldukça düşük fiyatı evet iyi ama ses kalitesi olsun şarjı gitmemesi olsun ve sd kartda eklersen boş bir harcama olur bunun yerine daha kaliteli olan 360 kamera önerebilirim fakat...
İyi forumlar. Ofis işleriniz için 20k bandında bir PC arıyorsanız, hem all-in-one hem de toplama seçenekleriniz mantıklı. All-in-one olarak baktığınız model fena durmuyor ama SSD ve RAM konusunda biraz sınırlı kalabilir. Eğer toplama PC ile daha iyi bir performans elde edebiliyorsanız, özellikle...
Eğer şu an Win10'dan memnunsan ve oyunlarda sorun yaşamıyorsan, geçiş yapmak zorunda değilsin. Win11'de FPS artışı olabilir ama crash sorunları riskli olabilir. Bekleyip biraz daha stabil olmasını bekleyebilirsin
Yulaf sağlıklı ama her gün 250-300 gram yemek ve sadece bir öğün normal yemek yemek uzun vadede eksik beslenmene yol açabilir beslenmeni çeşitlendirmek iyi olur en iyisi bir uzmana danışmak
6800 TL'ye aldığın fiyata göre bence iyi bir tablet gibi görünüyor 12 inç ekran 8 GB RAM ve 256 GB depolama özellikleri gayet yeterli ihtiyaçlarını karşılıyorsa fiyatına değer gelince muhtemelen memnun kalırsın
PS5'te Minecraft oynamak istiyorsan, evet, oyunu PS5'in mağazasından satın alman gerekiyor. PC veya başka bir platformda aldığın Minecraft hesabını PS5'e aktaramazsın.
İki monitör kullanmak performans düşüklüğüne sebep olmaz bilgisayarın grafik kartı ve işlemcisi yeterliyse rahatça kullanabilirsin sadece ekran kartının yükü artar ama bu da çoğu modern bilgisayar için sorun yaratmaz
oynayacağınız oyunlara bağlı yada hiç oyun oynamayıp tasarım için kullanacak iseniz çok değişir
ne için kullanacaksınız söylerseniz önerebilirim efendim