Bu oyunlar işlemci odaklı oyunlar, l3 önbelleği devreye giriyor. amd ile intel arası performans farkı normalden de fazla açılacaktır. amd sistem düşünülmeli...
Zaten bir tane masaüstü bilgisayarım var ama üst sınıflarla konuştum ders sırasında kullanmanız gerekecek dedikleri için alıyorum. Yoksa hiç laptop almaz...
İşte top speedle olmuyor o iş, naked dediğimiz zaman az silindir fazla stroke, az devir fazla tork devreye giriyor. Kafaya geçecek güç hiçbirinde yoktur ama...
Full hd çözünürlükte tüm oyunlarda yapar maalesef. 2k çözünürlük full ayarlarda besleyecektir de, ekran kartının performansını alamadıktan sonra ti super...
Tamam işte bu sistem için 2k fazla çünkü genellikle düşük fps verecek ayarları illa min yapmayacaksa. full hd olarak da bu çözünürlüğe 32 inch fazla. O...
şimdi şöyle 24 inç ve 1080p de picxelleri saymazsın, 27inç 1080pde ise monitördeki PPI ve picxel aralığı değerlerine bakılmalı eğer onlar iyiyse 27inçtede...
İlk birkaç hafta o kadar kişi gelir ondan sonra salanlar olur, bilgisayarı olanlar çoktur, ilk sene bırakanlar muhakkak olur. Bak bunlar hep tecrübe. O...
Aynen ülkeden ükleye piyasalar manyak oynuyor. benim tavsiyem bu sistem 2k sistemi değil, monitörde bir değişiklik yapılması yönünde. O da nasıl olur kavis...
Bu bütçeye 2. el düz 4070 modeli var diye biliyorum, değerlendirilebilir. Diğer ekran kartlarından performans olarak daha güçlü olsa gerek. Mininge pek...
Bu tarz çok yüksek sıcaklıklara çıkan işlemcilerle ya üst seviye sıvı soğutma kullanılmalı ya da min 2 kule 140mm fanlı kule tipi soğutucu kullanılmalı...