Şarjlı matkapta evet kullanabilirsin. Biz küçük hiltiye matkap büyüğüne hilti-kırıcı elektriklilere şarjlı diyoruz da. :D Tereddüte düştüm bir an hangisi...
İşte kişiden kişiye göre değişiyor be hocam. Ben üst düzey sistem toplasam (ufaktan topluyorum da denebilir aslında) sıvı soğutma kasama sokmam. Bence...
Vay benim meslektaşım, gerçi hangi mühendislik bilmiyorum ama... Ben de bir takım programlar kullanıyorum %100 yükte 7600x yetmiyor ve 105 watt olduğu için...
Taşıyamayacağı işlemci yok da, gen5 ssd soketi yok. :D handikapı o. 6ghz evet optimum çalışıyor, en gecikmesizi cl 30 değil 28 var yanlış hatırlamıyorsam...
Performans farkı olmaz, güçlü bir işlemci takıldığı zaman ısınma ve beslememe sorunu olur, giriş seviye parçalarda sıkıntı yok. Ram olarak Patriot'ta sorun...
oyun için kullanılacaksa ve oc yapılmayacaksa giriş seviyeler bile yeterli gelir çünkü 9 serisi oyunlarda daha serin çalışıyor. He bütçeye bakınca ve kafam...
Çok da araştırmaya gerek yok, ben en düşeş parçaları bulalım demiyorum. Parçaların 2. el fiyatları genellikle bellidir. Ufak bir pazarlık oldu mu soğutucuya...
Bende de aynısı var birkaç ay önce daha da düşük fiyattan konusunu açmıştım. Bu bütçe için fazla bir kart diğer parçalara bir şey kalmaz. 2. el ve bir nebze...