Dostlarım gaming.gen.tr den aldığım Fsp 650w 80+ bronz PSU üstünde 80+ bronz yazısını veya da fotoğrafını görmedim sadece 80+ yazıyor acaba farklı ürün mu gönderdiler ?
Dostlarım merhaba Ryzen 5 5600 için snowman T5 kule tipi soğutucu aldım. Siparişim geldi ama şimdi farkettim satın aldığım sitede AMD uyumlu değil yazıyor. Ama içinden AMD ayakları çıkıyor ve içinden çıkan kağıtta da AMD uyumlu yazıyor. Anakart Asus B450M Dragon. Uyumlu olup olmadığını hakkında...
Dostlar biliyorum bütçe az ama en fazla 1200 TL ye klavye+mouse almak istiyorum. Klavye mümkünse mekanik istiyorum. Önerilere açığım. .Set veya tek tek ayrı ayrı ürün farketmez.
Neden
1685584415
27 inc olsun istiyorum hocam ileride değiştirmek istemiyorum uzun ömürlü olsun bir kere alayım değiştirmekle uğraşmayayim
1685584430
Neden uzebilir?
Dostlar en az 144 hertz ve 27 inç monitör alicam. Bir tane düz ekran bir tane curved model seçtim. Max limit 5000. Hangisini tavsiye edersiniz?
https://www.epey.com/monitor/karsilastir/778499-805866/aoc-27g2spu-bk_viewsonic-vx2718-pc-mhdj/farklari/
Hocam oynayacağım oyun çok yok. Pung oynarım mobile versiyonu oynadı call of duty oynarım vs. 27 inç olsun daha sonra yükseltme ile uğraşmak istemiyorum uzun süre kullanmak istiyorum. Kavisli de oyun için daha iyi diye biliyorum