- Bütçe
- 5000
Dostlar en az 144 hertz ve 27 inç monitör alicam. Bir tane düz ekran bir tane curved model seçtim. Max limit 5000. Hangisini tavsiye edersiniz?
Hocam o monitörler pahalı olmuş bunu öneririm kendimde kullanıyorumDostlar en az 144 hertz ve 27 inç monitör alicam. Bir tane düz ekran bir tane curved model seçtim. Max limit 5000. Hangisini tavsiye edersiniz?
hocam 27 inç 1080p üzebilir, arkadaşın önerdiği gigabyte modeline bakabilirsiniz ben de yeni sipariş ettimDostlar en az 144 hertz ve 27 inç monitör alicam. Bir tane düz ekran bir tane curved model seçtim. Max limit 5000. Hangisini tavsiye edersiniz?
NedenAoc tabii ki
27 inc olsun istiyorum hocam ileride değiştirmek istemiyorum uzun ömürlü olsun bir kere alayım değiştirmekle uğraşmayayimHocam o monitörler pahalı olmuş bunu öneririm kendimde kullanıyorum
![]()
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Neden uzebilir?hocam 27 inç 1080p üzebilir, arkadaşın önerdiği gigabyte modeline bakabilirsiniz ben de yeni sipariş ettim![]()
pixeller büyük olacağı için belli eder ve rahatsız ederNeden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
27 inc olsun istiyorum hocam ileride değiştirmek istemiyorum uzun ömürlü olsun bir kere alayım değiştirmekle uğraşmayayim
Neden uzebilir?
Hocam 27 inç 1080p de üzer pixelleri sayarsınız oyun zevkiniz bok olur kendimde bu monitörü kullanıyorum soru sorabilirsinizNeden
27 inc olsun istiyorum hocam ileride değiştirmek istemiyorum uzun ömürlü olsun bir kere alayım değiştirmekle uğraşmayayim
Neden uzebilir?