Neler Yeni

2. Monitör olarak hangisi alınmalı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Deep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yılmaz Hepkorucu
Hocam bütçe sıkıntısı yok dedim ama bu kadar da değil :) ayrıca 4k gereksiz olmaz mı ? Sadece Twitchte 1080p yayın izleyecem çünkü.
İzlediğim içerikte görüntü kalitesi benim için çok önemli olduğu için uygun fiyatlı olarak böyle bir şey tercih ederdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Film falanda izleyecem tabi

tiger1

80+ Bronze
1080K izleyeceksen max 2K satın alman daha mantıklı tabi.
Attığım 4 monitörden hangisi alınır peki?

İzlediğim içerikte görüntü kalitesi benim için çok önemli olduğu için uygun fiyatlı olarak böyle bir şey tercih ederdim

Film falanda izleyecem tabi
Peki o 4 monitörden hangisini seçerdiniz hocam ? Bütçem onlara yetiyor şuanlık.

Deep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yılmaz Hepkorucu
2 Gün önce ben kendime bunu aldım pivot özellikli IPS panel malzeme kalitesi gayet iyi ve görüntüsü çok iyi Tam F/P monitörü.

tiger1

80+ Bronze
2 Gün önce ben kendime bunu aldım pivot özellikli IPS panel malzeme kalitesi gayet iyi ve görüntüsü çok iyi Tam F/P monitörü.
Hocam hayırlı olsun iyi günlerde kullanın da benim bütçe o kadar çıkmıyor işte mesele o :) Max 5.5 ayırabildim 2. Monitöre

• Beğen
Reaksiyonlar: Deep

Deep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yılmaz Hepkorucu
Attığım 4 monitörden hangisi alınır peki?

Peki o 4 monitörden hangisini seçerdiniz hocam ? Bütçem onlara yetiyor şuanlık.
Sadece o seçenekler olsa FHD 180Hz olanı alırdım

Osmantrk

80+
oyun oynamayacaksam AOC almazdım hocam bu ikisi güzel duruyor kanımca.

Ama yakın fiyatlar AOC ta tercihte edilebilir.

tiger1

80+ Bronze
Bana da aoc gereksiz geliyor. 24 inç olan da küçük kalır gibi. O yüzden ben de LG ile Samsung arasındayım. Tek farkları var. LG 144 Hertz Samsung 75 Hertz. Sırf bunun için LG ye fazladan 1500 TL verilir mi sizce hocam ? Asıl monitörüm 240 hertz olduğu için 75 Hertz olan biraz korkutuyor beni. İkisini aynı anda kullanırken rahatsız eder mi diye. Sizce ne yapmalıyım?

Osmantrk

80+
Bana da aoc gereksiz geliyor. 24 inç olan da küçük kalır gibi. O yüzden ben de LG ile Samsung arasındayım. Tek farkları var. LG 144 Hertz Samsung 75 Hertz. Sırf bunun için LG ye fazladan 1500 TL verilir mi sizce hocam ? Asıl monitörüm 240 hertz olduğu için 75 Hertz olan biraz korkutuyor beni. İkisini aynı anda kullanırken rahatsız eder mi diye. Sizce ne yapmalıyım?
valla hocam 60 ve 144 arasında sağlam bir fark yaşıyosun. Ama kullanılmayacak şekilde de değil. Yani şöyle söyleyeyim zaten 144 sonrası çok aşırı farklar hissetmiyoruz. Eğer oyun oynamıyorsak. sana kalmış benim bir ekranım 60 hz diğeri 144 hz çokta zor olmuyodu kullanımı

tiger1

80+ Bronze
valla hocam 60 ve 144 arasında sağlam bir fark yaşıyosun. Ama kullanılmayacak şekilde de değil. Yani şöyle söyleyeyim zaten 144 sonrası çok aşırı farklar hissetmiyoruz. Eğer oyun oynamıyorsak. sana kalmış benim bir ekranım 60 hz diğeri 144 hz çokta zor olmuyodu kullanımı
Yani değmez mi diyorsun hocam 1500 tl vermeye. 60 ile 144 senin dediğin gibi çok fark ettiriyor. O yüzden kafam karıştı.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,347
Üyeler
160,233
Son üye
shynyzen
Top Bottom