esila213 isimli üyenin son içerikleri

1. E

İphone 13 ekranım darbe aldı

Teşekkürler:)
  2. E

Teşekkür ederim 🥰 peki bu darbe meselesi sonradan sorun oluşturmaz demi çok kötü diziyle ekrana baski uyguladi çünkü
  3. E

Neden böyle oluyor normalde sensör düzgün çalışıyor aslında
  4. E

Teşekkür ederim ekran darbe aldığı için korkmuştum biraz birde bisey sorucam ben telefon görüşmesi yaparken bazen ekran kapanıyor ve ekrana tıklasamda açılmıyor karşı taraf görüşmeyi sonlandırinca açılıyor bu sorun sende de varmi
  5. E

Telefon yatağın üstündeydi abimde hızlı bir şekilde yatağa zıpladı dizi ekrana denk geldi şuan bir problem yok ama acaba herhangi bir iç hasar oluşmuşmudur?
  6. E

İphone 13 ekran aniden siyah oldu

Teşekkür ederim
  7. E

Mesela test etmek için biraz önce bir görüşme yaptım sensör gayet düzgün çalıştı ama ısınınca aynı problem oluyor
  8. E

Evet kırılmaz cam var 800 TL ye media markttan taktirmistim ama ekranimda o kırılmaz cam yüzünden gökkuşağı yansımalarıda oluyor sanırım kalitesiz 1750676379 Anladım çok teşekkür ederim bu korumacamini değiştireyim mi senc3 yani telefonuma zarar verirmi
  9. E

Bunu nasıl test edebilirim peki yani normalde direk açılıp kapanır gayet hızlı çalışır ama aramalarda ekran karariyor
  10. E

Evet ve sürekli değil arada bir oluyor 1750675721 Özellikle telefon ısınmışsa
  11. E

Bunu arada bir yaşıyorum özellikle telefon görüşmelerinde ekran kapandı diyelim elimle ekrana tıklıyorum asla açılmıyor ama hemen tuşuna basınca açılıyordu bugünde yine görüşme yapıyordum görüşmeyi sonlandırmak için ekrana dokundum açılmadı home tuşuna bastım açılmadı karsi taraf aramayi...
Geri