İphone 13 ekranım darbe aldı

esila213

80+
Reaksiyon skoru
5
Telefon yatağın üstündeydi abimde hızlı bir şekilde yatağa zıpladı dizi ekrana denk geldi şuan bir problem yok ama acaba herhangi bir iç hasar oluşmuşmudur?

50 kere düşürdüm sağlam sanmam bir problem olacağını
Teşekkür ederim ekran darbe aldığı için korkmuştum biraz birde bisey sorucam ben telefon görüşmesi yaparken bazen ekran kapanıyor ve ekrana tıklasamda açılmıyor karşı taraf görüşmeyi sonlandırinca açılıyor bu sorun sende de varmi

Teşekkür ederim ekran darbe aldığı için korkmuştum biraz birde bisey sorucam ben telefon görüşmesi yaparken bazen ekran kapanıyor ve ekrana tıklasamda açılmıyor karşı taraf görüşmeyi sonlandırinca açılıyor bu sorun sende de varmi
O Sensör İle Alakalı Bir Durum .

Neden böyle oluyor normalde sensör düzgün çalışıyor aslında
Şöyle Yapıp Deneyebilirsin Aslında Telefon Görüşmesini Bitirmeye Yakın Masanın Üzerinde Koyup Uzaktan Gözlemleyebilirsin Ekran Düzgünse Sorun Yok Demektir .

Siyah Olmasının Nedeni Sensör Seni Algılayıp Kendini Kapatıyor .

Şöyle Yapıp Deneyebilirsin Aslında Telefon Görüşmesini Bitirmeye Yakın Masanın Üzerinde Koyup Uzaktan Gözlemleyebilirsin Ekran Düzgünse Sorun Yok Demektir .

Siyah Olmasının Nedeni Sensör Seni Algılayıp Kendini Kapatıyor .
Teşekkür ederim 🥰 peki bu darbe meselesi sonradan sorun oluşturmaz demi çok kötü diziyle ekrana baski uyguladi çünkü

Teşekkür ederim 🥰 peki bu darbe meselesi sonradan sorun oluşturmaz demi çok kötü diziyle ekrana baski uyguladi çünkü
Rica Ederim , Darbe Sonrası Sorun Olsa Bile Bunu Zaman Gösterir Ama Sorun Oluşacağını Zannetmiyorum .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,612
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri