giren demir böyle kalem gibi ince bir şeymi yoksa az kalınmı oklava falan gibi
giren demir böyle kalem gibi ince bir şeymi yoksa az kalınmı oklava falan gibi
Kalem uç kısmındaki metal yer var ya orası fırladı ve ekrana çarptıgiren demir böyle kalem gibi ince bir şeymi yoksa az kalınmı oklava falan gibi
çok hızlı çarpmadıysa ( rotring kaleminin fırlaması gibi ) sorun olmaz, eğer darbe aldığını düşünüyosan belki testleri olabilirKalem uç kısmındaki metal yer var ya orası fırladı ve ekrana çarptı![]()
Acayip hızlıydı . Ne gibi testleri var bir telefoncuya götürmeye korkuyorum açıkçası daha kötü yaparlar telefonu diyeçok hızlı çarpmadıysa ( rotring kaleminin fırlaması gibi ) sorun olmaz, eğer darbe aldığını düşünüyosan belki testleri olabilir
uygulaması yok amaAcayip hızlıydı . Ne gibi testleri var bir telefoncuya götürmeye korkuyorum açıkçası daha kötü yaparlar telefonu diye
Dediklerini yaptım herhangi bir sorun yok . Ekran koruyucunun arkasında çatlamısuygulaması yok ama
Ayarlar → Erişilebilirlik → Dokunma → 3D Touch & Haptic Touch
veya
uygulamalara sert basınca falan titreşim oluyor ya, o kısma uygulamayı getir çarpan yere ve bas.
notlar kısmından ekranın her yerini karala dokunmatiksiz 1 pixel bile varmı bak belli oluyor
Ayrıca unutma EĞER EKRANDA gerçekten sorun varsa bu ilk anda olur.
Bu arada ilk olarak testi yapmadan şeyi söylermisin, ekran koruyucunun arkası, yani telefonla temas eden yüzeyide çatlamışmı ?
ekranda şu saate kadar bişe yoksa olmamıştır ekran korucuyu çıkarabilirsin bakmak içinDediklerini yaptım herhangi bir sorun yok . Ekran koruyucunun arkasında çatlamıs
Çıkardım baktım bişey görünmüyor hassaslaştı mı acaba diye korktumekranda şu saate kadar bişe yoksa olmamıştır ekran korucuyu çıkarabilirsin bakmak için
tamam sağlamdır reis korkma temperli camlar sağlam oluyorÇıkardım baktım bişey görünmüyor hassaslaştı mı acaba diye korktum
Teşekkür ederimtamam sağlamdır reis korkma temperli camlar sağlam oluyor
Bu arada yarın temperli cam taktırmaya gidicem de yaşadığım ilde teknosa var ordan taktırsam güvenilir mi orasıtamam sağlamdır reis korkma temperli camlar sağlam oluyor
TeknosaTeşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada yarın temperli cam taktırmaya gidicem de yaşadığım ilde teknosa var ordan taktırsam güvenilir mi orası
Çok teşekkür ederim peki bu telefonu satıp yenisi almamı önerir misin o darbe kafama çok takıldı görünüşte bisey yok ama telefon çöp gibi hissediyorumTeknosa
Vatan
Mediamarkt
bu 3 ü bence en güvenli yerler. bilgisayar konusunda vatan, telefon tamiri vb teknosa ve mediamarkt iyi