İPhone 12 pro Face id sorunu

3u Tools'dan sıfırdan yazılım flashla. Düzelmezse donanımsaldır.
Bir de hocam normalde kamerayla bakıldığında Face ID açıkken işınlar gelir ama bunda gelmiyor acaba sensör mü bozuldu yoksa yazılımsal bir hata yüzünden devre dışı falan mı kaldı çünkü sadece Face ID bozulsa anlayacağım ama sadece Face ID bozulmadı yaklaşık 1 saat falan Apple logosu geldi gitti normal olarak güvenli başlatmayı da denedimve en sonunda şarjda iken güvenli modda başlattım sorunum düzeldi ama ondan daha önce bilgisayarla alakalı attığım görseldeki gibi bir şey çıktı

Ekler

• 119403c2-ce85-4140-b5ad-f64a8966c1cf.webp
    119403c2-ce85-4140-b5ad-f64a8966c1cf.webp
    139.6 KB · Hit: 8
hocam sımdı yapacam da sarj kablosu algılamıyor kı anlamadım gıttı orjınal var bende typce bı ucu ıphone ama o olmuyor kasada typce gırısı yok dandık fake bır tane sarj kablosu ıle denedım bır algılıyor sesı gelıyor ama algılamıyor ve telefonu kapatıp acında durum tekrarlıyor kapattım dıyelım mesela gene aynı sekıl logo donuyor donuyor sansına acılırsa gıbı

Hocam eğer yan sanayi olmasın orijinal de çok pahalı diyorsanız fpproya gönderebilirsiniz gayet iyiler diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi de bu şekilde itunes ile sıfırlasanız düzelir gibi ama bi deneyin isterseniz
hocam valla attıgınız vıdeonun dısında telefonun sarjı bıtmıstı aynı sorun devam edıyor telefon kapanınca kapatınca veya sarjı bıtınce gene acılmıyor telefon o yuzden bende ıtunes bagladım guncellemesı falan varmıs dedı sımdı guncellemeyı yapıyorum sol usttekı bıtınce sanırım kurulumu yapacak
1753815265551.webp

hocam valla attıgınız vıdeonun dısında telefonun sarjı bıtmıstı aynı sorun devam edıyor telefon kapanınca kapatınca veya sarjı bıtınce gene acılmıyor telefon o yuzden bende ıtunes bagladım guncellemesı falan varmıs dedı sımdı guncellemeyı yapıyorum sol usttekı bıtınce sanırım kurulumu yapacakAlıntıyı görüntüle
Hocam durum nedir

Hocam durum nedir
Hocam denedim ama hata verdi hem iTunes geri yükleme ve guncelleme de de hata verdi o dediğiniz yazılımlara hata verdi bende bugün telefoncuya getireceğim sizce ne kadar tutar ? Face id bozuk değilse çok tutacağını sanmıyorum ama oda yüksek ihtimal yazilimsal çünkü dün telefon dondu yeniden basladi Face id gitti
Kodlar geri yükleme:4013
Kodlar guncelleme:3602
1753858304721.webp

1753858263441.webp

1753858004770.webp

Hocam durum nedir
Birde hocam telefonun face id falan sifirlayaniyordum çalınan mod mu ne açık idi kapatmak için face id istiyordu kapatmadım acaba guvenli moda falan mi açıldı telefon dün birde kapattığımda falan gene aynı apple logosu gidip geliyodu

Birde hocam telefonun face id falan sifirlayaniyordum çalınan mod mu ne açık idi kapatmak için face id istiyordu kapatmadım acaba guvenli moda falan mi açıldı telefon dün birde kapattığımda falan gene aynı apple logosu gidip geliyodu
Yok hocam güvenli modla alakası yok çalınan aygıt korumasını kapatmak için bende de face id istiyor

Iste onu kapatamadım diye de yapamadım sizce neden oldu inşallah face id yazilimsal dir cunku genelde ekran degisimi diyorlar 12k falan birde apple garantisi bitmiş olsa dahi kullanıcı hatası olmadığı sürece bedava degisim sağlıyor mu (cumartesi günü randevu aldım gideceğim yetkili servise)
Yok hocam güvenli modla alakası yok çalınan aygıt korumasını kapatmak için bende de face id istiyor

Iste onu kapatamadım diye de yapamadım sizce neden oldu inşallah face id yazilimsal dir cunku genelde ekran degisimi diyorlar 12k falan birde apple garantisi bitmiş olsa dahi kullanıcı hatası olmadığı sürece bedava degisim sağlıyor mu (cumartesi günü randevu aldım gideceğim yetkili servise)
Hocam apple yetkili servisi bilmiyorum da normal apple a giderseniz bazen cihazı değiştirme teklifi sunuyorlar üstüne para isteyip

Hocam apple yetkili servisi bilmiyorum da normal apple a giderseniz bazen cihazı değiştirme teklifi sunuyorlar üstüne para isteyip
Hocam ben müsait olmadığımdan servise başka birisini gönderdim cihaz açılmış ama tuşlarına falan basıp açmışlar face id vesaire daha bakmadı veya kapaniyor mu diye sizce düzelmiş mıdır?

Geri