İPhone 13 ekranım darbe aldı

çok hızlı çarpmadıysa ( rotring kaleminin fırlaması gibi ) sorun olmaz, eğer darbe aldığını düşünüyosan belki testleri olabilir
Acayip hızlıydı . Ne gibi testleri var bir telefoncuya götürmeye korkuyorum açıkçası daha kötü yaparlar telefonu diye

Acayip hızlıydı . Ne gibi testleri var bir telefoncuya götürmeye korkuyorum açıkçası daha kötü yaparlar telefonu diye
uygulaması yok ama
Ayarlar → Erişilebilirlik → Dokunma → 3D Touch & Haptic Touch

veya

uygulamalara sert basınca falan titreşim oluyor ya, o kısma uygulamayı getir çarpan yere ve bas.

notlar kısmından ekranın her yerini karala dokunmatiksiz 1 pixel bile varmı bak belli oluyor

Ayrıca unutma EĞER EKRANDA gerçekten sorun varsa bu ilk anda olur.

Bu arada ilk olarak testi yapmadan şeyi söylermisin, ekran koruyucunun arkası, yani telefonla temas eden yüzeyide çatlamışmı ?

uygulaması yok ama
Ayarlar → Erişilebilirlik → Dokunma → 3D Touch & Haptic Touch

veya

uygulamalara sert basınca falan titreşim oluyor ya, o kısma uygulamayı getir çarpan yere ve bas.

notlar kısmından ekranın her yerini karala dokunmatiksiz 1 pixel bile varmı bak belli oluyor

Ayrıca unutma EĞER EKRANDA gerçekten sorun varsa bu ilk anda olur.

Bu arada ilk olarak testi yapmadan şeyi söylermisin, ekran koruyucunun arkası, yani telefonla temas eden yüzeyide çatlamışmı ?
Dediklerini yaptım herhangi bir sorun yok . Ekran koruyucunun arkasında çatlamıs

Teşekkür ederim 🙏🏻
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada yarın temperli cam taktırmaya gidicem de yaşadığım ilde teknosa var ordan taktırsam güvenilir mi orası
Teknosa
Vatan
Mediamarkt

bu 3 ü bence en güvenli yerler. bilgisayar konusunda vatan, telefon tamiri vb teknosa ve mediamarkt iyi

Teknosa
Vatan
Mediamarkt

bu 3 ü bence en güvenli yerler. bilgisayar konusunda vatan, telefon tamiri vb teknosa ve mediamarkt iyi
Çok teşekkür ederim peki bu telefonu satıp yenisi almamı önerir misin o darbe kafama çok takıldı görünüşte bisey yok ama telefon çöp gibi hissediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,861
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri