Dostlar bende logitech f710 var 2 hafta önce aldım bağlantı kopma problemi ile iade ettim yenisini verdiler bunda da aynı sıkıntı var. Dongle ile kasaya bağlıyorum kasa 60 cm uzağımda ama kopmalar oluyor düğmeler basmıyor vb .Kablosuyla dongle ı uzatıp dibime kadar getirince sorun yok. Bu normal...
Dostlar babama doğum günü hediyesi telefon alacağım.Bütçem 3-4.5k arası.2. El ile uğraşmak istemiyorum telefondan beklentilerim de uzun süreli batarya, iyi hafıza , üzmeyecek bir kamera bu kadar önerilerinize ihtiyacım var.
Arkadaşlar ekran kartım yeni 3 4 ay oldu alalı gtx 1050ti sorunun kartta olduğunu da düşünmüyorum monitörüm eski ekran kararıyor 1 saniye sonra geri geliyor bazen hiç olmuyor bazen çok sık yaşanıyor sorunun ne ile ilgili olduğunu bilen yardımcı olabilirse çok sevinirim
Arkadaşlar ekran arada kararıyor monitör ışığı sönmüyor ve bu kararma 1 saniye sürdükten sonra görüntü geri geliyor .Hiç olmadığı günler de var arka arkaya 7 8 kere olduğu da oluyor .Monitöre giden kablolarla oynadım vb bir kopukluk ya da temassızlık bulamadım .Bu problemle ilgili konu açan...