Kardeş sen başkasına bakarak hareket ediyorsan daha kendini tanıma konusunda çok geride kalmışsın demektir. Biraz kendini geliştir başkasının yaptıkları veya yapmadıkları seni bağlamaz sen kendi vicdanın ve inançların doğrultusunda hareket et. İnsanı bu bencilliği yok edecek zaten "o yapmıyor...
forumda bu konularda hassas olanlar varsa görmelerini istedim herkes almakta veya almamakta özgür. Ben bu ürünü boykot amaçlı almam ve belirtirim, kimisi çok şekerli bu ürün der almaz ve belirtir ürünü almak isteyene bilgi verir. Örnekleri daha fazla artırabiliriz. Ürün hakkında yorum yapmak bu...
mevcut modemin 1gbit ethernet çıkışı var hocam
1700270175
Asusun paylaştığı şöyle bir makale var. Benim evin içine kadar geldiği için fiber GPON kutusundan kablo ile routere bağlantı kurabiliyorum sanırsam https://www.asus.com/tr/support/FAQ/1044897/
satış sitelerindeki müşteri yorumları ve forumlarda insanların verdiği cevaplardan anladığım kadarıyla modemin wifi 6 desteklememesi çok sorun değilmiş modem orada sadece aracı görevi görüyor hatta bir şöyle bir yorum yapmış "Router kullanacaksanız modeminizin desteklemesi önemli değil. Modemin...
TTnet in verdiği modem ZTE H298A, internet hızım 500mbps evin içine kadar fiber mevcut 1000mbps destekliyor altyapı ama mevcut modemle tam randuman alamıyorum wifi 6 geçmeyi düşündüm
Arkadaşlar iki router arasında kaldım sizce ve neden hangisini seçmeliyim. 2si haricinde aynı segmentte başka önereceğiniz varsa onuda söyleyebilirsiniz.
1. ASUS RT-AX82U
2. ASUS ROG STRIX-AX3000
Merhabalar 2. monitörü dikey şeklinde kullanıyorum şöyle bir durum var windows ayarından mönitörlerin yerlerini kullandığım gibi yaptım fakat monitöler arası geçişlerde sanki monitör daha yukarıdaymış gibi yükselti var bunun nasıl tek bir parça veya uzantısı gibi ayarlayabilirim. Sorunu fotoğraf...