euchre isimli üyenin son içerikleri

1. euchre

GoodbyeDPI çalışmıyor

valla bişileri denicem derken çarşıpazar karıştı doğrusu az once zarpeti kurcalarken antivirus bi tehtid farketti ondan tam tarama yapıyorum tarama bitince yuksek ihtimal vpn ve dns leri sileceğim
  2. euchre

GoodbyeDPI çalışmıyor

yapabileceğim başka bir şey varmı bilgisayar formatlamak işi çözebilirmi 1764879561 sizce daha denemelimiyim yoksa format atmak bir çözümmü
  3. euchre

GoodbyeDPI çalışmıyor

bir gelişme oluyor gibime geliyor birazdan deneyimlerimi paylaşacağım. 1764878035 quick 1 kısmını seçtikten sonra sadece bunun spamını attı bunu yazarken hala arkada atıyor videodaki gibi hemen bulmadı blockcheck2 var onuda deneyeyimmi 1764878225 check2 yi denedim ama antivirus tarama yapmaya...
  4. euchre

GoodbyeDPI çalışmıyor

efendim attiğinizi denedim gene aynısı 1764877068 programları removeladıktan sonra sildim restartladım pc yi ardından cloudflare i acmadan gene blockcheck yaptım aynı hata 1764877163 ikisinide kullandım ikisindede remove dedim
  5. euchre

GoodbyeDPI çalışmıyor

şöyle bir şey dedi kurulu dpi ları felanda sildim ama bilemedim
  6. euchre

GoodbyeDPI çalışmıyor

söylediğinizi yaptım ama tekrardan aynı sonuç, açılmıyor . modemden dns inizi nasıl değiştirdiniz bir faydası dokunurmu yada başka fikirleriniz varmı ?
  7. euchre

GoodbyeDPI çalışmıyor

ikinizin çözümlerini de denedim olmadı arkadaşlar. istediğiniz bilgiler varsa sizlere iletebilirim
  8. euchre

GoodbyeDPI çalışmıyor

Selamlar, son 1 haftadır yaşadığım bir sorun ve ilk defa karşılaşıyorum. Türk Telekom bir internetim var dpi'i dns.redir kısmından açıyorum. açtığım vakit discord um uptade failed diyor. Tarayıcımla açtığım siteler ıp adresi bulunamadi diyor. fork un olduğu sayfadaki sorunların çözümlerini...
Geri