GoodbyeDPI çalışmıyor

euchre

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar, son 1 haftadır yaşadığım bir sorun ve ilk defa karşılaşıyorum. Türk Telekom bir internetim var dpi'i dns.redir kısmından açıyorum. açtığım vakit discord um uptade failed diyor. Tarayıcımla açtığım siteler ıp adresi bulunamadi diyor. fork un olduğu sayfadaki sorunların çözümlerini denedim -sanal ethernet kartı oluşturma, ethernetin ıp adreslerini (4.4.4.4/4.4.2.2 gibi)- ama hala çözülmedi. lütfen yardım edin bilgisayarı bunun yuzunden formatlamayı dusunuyorum.

DNS'yi 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yapıp dener misin?

Selamlar, son 1 haftadır yaşadığım bir sorun ve ilk defa karşılaşıyorum. Türk Telekom bir internetim var dpi'i dns.redir kısmından açıyorum. açtığım vakit discord um uptade failed diyor. Tarayıcımla açtığım siteler ıp adresi bulunamadi diyor. fork un olduğu sayfadaki sorunların çözümlerini denedim -sanal ethernet kartı oluşturma, ethernetin ıp adreslerini (4.4.4.4/4.4.2.2 gibi)- ama hala çözülmedi. lütfen yardım edin bilgisayarı bunun yuzunden formatlamayı dusunuyorum.
1764865721921.webp

not defteri ile düzenlemeye basıp şurayı 8 yapıp dene.

win 11 de bende calıstıramadım

bunu indirip 2_any_country_dnsredir.cmd dener misin

eger service olarak yuklediysen sil onlari sana zahmet

1764872079964.webp

bu kirmizi kutuyu -5 -6 -7 -8 -9 sira ile denersin bende ttnet kullaniyorum -5 calisiyor ama modemden dns degistirdim ben yani sartlarimiz kosullarimiz farkli olabilir

ttnet windows 11
-5 bende calisiyor ama service yuklemiyorum

Son düzenleme:

bunu indirip 2_any_country_dnsredir.cmd dener misin

eger service olarak yuklediysen sil onlari sana zahmet

Alıntıyı görüntüle
bu kirmizi kutuyu -5 -6 -7 -8 -9 sira ile denersin bende ttnet kullaniyorum -5 calisiyor ama modemden dns degistirdim ben yani sartlarimiz kosullarimiz farkli olabilir
söylediğinizi yaptım ama tekrardan aynı sonuç, açılmıyor . modemden dns inizi nasıl değiştirdiniz bir faydası dokunurmu yada başka fikirleriniz varmı ?

zapret windowsu deneyin

modemden dns modele gore farkli yerlerden olabilir ama direk internet kullanici adi sifreyi girdiginiz yerdede olabilir static dns diye yada dhcp nin icindede olabilir ama once zapretide deneyin isterseniz

goodbye dpi i service_remove ile silip pc yi yeniden baslatmayi unutmayin yuklediyseniz bunu ilk deneyelim service yuklenince duzgun calismiyor
normal acalim onceki mesajda yazdigim gibi

zapret windowsu deneyin

modemden dns modele gore farkli yerlerden olabilir ama direk internet kullanici adi sifreyi girdiginiz yerdede olabilir static dns diye yada dhcp nin icindede olabilir ama once zapretide deneyin isterseniz

goodbye dpi i service_remove ile silip pc yi yeniden baslatmayi unutmayin yuklediyseniz bunu ilk deneyelim service yuklenince duzgun calismiyor
normal acalim onceki mesajda yazdigim gibi
şöyle bir şey dedi kurulu dpi ları felanda sildim ama bilemedim

Ekler

• görsel_2025-12-04_222422383.webp
    görsel_2025-12-04_222422383.webp
    25.2 KB · Hit: 14
yok kalmis service_remove calistir sen sana zahmet goodbye dpi icinde olan buyuk ihtimal good bye dpi da uygun olmayan service yuklu oldugu icin calismiyor
sag tikla yonetici olarak calistir de service_remove hangi goodbye dpi yi kullaniyorsan Turkiye veya benim attigim

yok kalmis service_remove calistir sen sana zahmet goodbye dpi icinde olan buyuk ihtimal good bye dpi da uygun olmayan service yuklu oldugu icin calismiyor
sag tikla yonetici olarak calistir de service_remove hangi goodbye dpi yi kullaniyorsan Turkiye veya benim attigime
efendim attiğinizi denedim gene aynısı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

programları removeladıktan sonra sildim restartladım pc yi ardından cloudflare i acmadan gene blockcheck yaptım aynı hata

sag tikla yonetici olarak calistir de service_remove hangi goodbye dpi yi kullaniyorsan Turkiye veya benim attigim
ikisinide kullandım ikisindede remove dedim

bir gelişme oluyor gibime geliyor birazdan deneyimlerimi paylaşacağım.

quick 1 kısmını seçtikten sonra sadece bunun spamını attı bunu yazarken hala arkada atıyor videodaki gibi hemen bulmadı blockcheck2 var onuda deneyeyimmi

check2 yi denedim ama antivirus tarama yapmaya başladı

Ekler

• görsel_2025-12-04_225330526.webp
    görsel_2025-12-04_225330526.webp
    69.1 KB · Hit: 12
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,176,848
Üyeler