EVERGLADES isimli üyenin son içerikleri

1. EVERGLADES

Yardım 3000-4500 TL Bütçeyle Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Arıyorum – F/P Öneriler?

Bu videodaki inceleme iyi olmuş kafana yatarsa alabilirsin. Rica ederim.
  2. EVERGLADES

RGB aydınlatma haricinde 3.5mm jack girişi yok chroma ürününde, düz üründe jack girişi de var kutu içeriğinden kablosu çıkıyor. Sadece hyperspeed ve bluetooth var chromada ve pil ömrü daha uzunmuş 70 saate kadar yazıyor. Barracuda X alacaksan sadece en son model olmasına bak. Bendeki 2021...
  3. EVERGLADES

Razer Barracuda X kullanıyorum 3 yıldır memnunum. Yedek ped çıkmıyor ama bu kulaklığın incelemelerine de bakabilirsin.
  4. EVERGLADES

35 Bine Msi Ventus RTX 5070 2.El Alınır mı

Hocam hangi gpu yu alırsan al, bu arkadaş olsun veya farklı bir kişi olsun yarım saatlik furmark testi isteyebilirsin. Çektiği güce, ona buna ve clock speedlerine dikkat et kısmış olmasın veya beklenenin çok altına düşmüş olmasın. 5070 in furmark testlerine bakabilirsin youtubedan vs sonucu...
  5. EVERGLADES

Amerikadan Flipper Zero Getirtmek

Zaten havalimanında yeşil alandan geçecek. Gümrük olarak yanlış yazmışım. Ama oradaki memur sorun çıkarırsa bilemem. Dediğin gibi cevap verirler mi satanlara bir sorayım.
  6. EVERGLADES

Teşekkür ederim tavsiyeler için. Dediğin gibi kılıfını ve ekran koruyucusunu taksın kutusunun jelatinini yırtıp. El bagajına koysa daha iyi olur diye düşünüyorum valize nazaran. Deneyeceğim bakalım umarım elimde patlamaz 11k
  7. EVERGLADES

Hocam kapalı kutu dediğiniz etiketi yırtılmamış gibisinden mi yoksa başka bir şeyin içine koyularak mı? Yoksa etiketli vs geliyorsa onu açtırırım tabii. Bu sepettekileri söyleyeceğim sadece. Üründen 1 adet olacak. Bazı forumlarda ''bilgisayar oyuncağı'' gibisinden söylemlerle geçirenler olmuş...
  8. EVERGLADES

Arkadaşlar selam. Amerikada bulunan arkadaşım aracılığı ile türkiyeye flipper zero ve wifi devboard getirtmek istiyorum. Ekim ayının sonunda gelecek. Daha önce amerikadan getirtmiş veua direkt kendi getirmiş biri oldu mu? Veya gümrükte bir sorun oluşturur mu? Bu konu hakkında birkaç 2025te konu...
  9. EVERGLADES

Facebookta Başka Bir Kişi Mailimi Kullanıyor.

Kullandığın bir sistemde o mail üzerinden kayıt olduysan ve leak vs olduysa deniyorlardır herhalde. Başka bir şey gelmedi aklıma açıkçası. Facebook özelinde maile kod istemeden direkt hesaba girilebildiği için böyle sorun yaşıyorum ben. Have i been pwned güvenli miydi hatılamıyorum ama o tarz...
  10. EVERGLADES

Bunların haricinde verbis üzerinden Meta Platforms adı altında bir şirket çıkıyor ama sadece adres olarak gözüküyor. Gerçek adres midir bilmem. 1787687290 Anladım deneyeyim teşekkürler.
  11. EVERGLADES

Dediğiniz şey 2. güvenlik adımını atlatmak adınaysa arayabilirim wayback machine gibi yerlerden. Halihazırda şifremi unuttum dediğim an kod alabiliyorum. Sadece ek bir güvenlik adımı koyuyor.
  12. EVERGLADES

O konuda da herhangi bir iletişim kurulabilecek bir yer yok maalesef. Meta Ai çıkıyor karşıma, sorunu net bir şekilde yazıyorum. Bana yazdığı şey hesaba erişip kaldırmakmış. Çok yardımcı oluyo gerçekten ben bilmiyordum. Onun haricinde form vs doldurulan sadece kimlik hızsızlığı gibi olaylar için...
  13. EVERGLADES

Öyle hocam yüksek ihtimal. Mailime bir şey olur korkumdan değil de kafayı taktım çözücem diye sürekli bildirim gelip duruyor. Bir sonuca ulaşacak gibi durmuyor. En sonunda facebooktan gelen bildirimleri kapatacağım bu gidişle.
  14. EVERGLADES

Hocam o tarz bir şey denedim ama facebook işleri katılaştırmış herhalde. Şifremi unuttum yapıp mailime kod istedim. Girdim fakat bu seferde sms, whatsapp veya cihaz onaylaması çıkarıyor karşıma. O adımda takılı kalıyorum bu sefer.
  15. EVERGLADES

Arkadaşlar merhaba. Bana ait olan bir outlook hesabı üzerinden bir kişi kendi hesabının maili olarak benim mailimi girmiş. Bu bir kimlik hırsızlığı vakası değil. Hesabın adı, fotoğrafları, telefon numarası ve tüm diğer bilgileri gerçek sahibine ait — yani hesabı kullanan kişi kendi gerçek...
Geri