Kullandığın bir sistemde o mail üzerinden kayıt olduysan ve leak vs olduysa deniyorlardır herhalde. Başka bir şey gelmedi aklıma açıkçası. Facebook özelinde maile kod istemeden direkt hesaba girilebildiği için böyle sorun yaşıyorum ben. Have i been pwned güvenli miydi hatılamıyorum ama o tarz...
Bunların haricinde verbis üzerinden Meta Platforms adı altında bir şirket çıkıyor ama sadece adres olarak gözüküyor. Gerçek adres midir bilmem.
1787687290
Anladım deneyeyim teşekkürler.
Dediğiniz şey 2. güvenlik adımını atlatmak adınaysa arayabilirim wayback machine gibi yerlerden. Halihazırda şifremi unuttum dediğim an kod alabiliyorum. Sadece ek bir güvenlik adımı koyuyor.
O konuda da herhangi bir iletişim kurulabilecek bir yer yok maalesef. Meta Ai çıkıyor karşıma, sorunu net bir şekilde yazıyorum. Bana yazdığı şey hesaba erişip kaldırmakmış. Çok yardımcı oluyo gerçekten ben bilmiyordum. Onun haricinde form vs doldurulan sadece kimlik hızsızlığı gibi olaylar için...
Öyle hocam yüksek ihtimal. Mailime bir şey olur korkumdan değil de kafayı taktım çözücem diye sürekli bildirim gelip duruyor. Bir sonuca ulaşacak gibi durmuyor. En sonunda facebooktan gelen bildirimleri kapatacağım bu gidişle.
Hocam o tarz bir şey denedim ama facebook işleri katılaştırmış herhalde. Şifremi unuttum yapıp mailime kod istedim. Girdim fakat bu seferde sms, whatsapp veya cihaz onaylaması çıkarıyor karşıma. O adımda takılı kalıyorum bu sefer.
Arkadaşlar merhaba. Bana ait olan bir outlook hesabı üzerinden bir kişi kendi hesabının maili olarak benim mailimi girmiş. Bu bir kimlik hırsızlığı vakası değil. Hesabın adı, fotoğrafları, telefon numarası ve tüm diğer bilgileri gerçek sahibine ait — yani hesabı kullanan kişi kendi gerçek...