Kullandığın bir sistemde o mail üzerinden kayıt olduysan ve leak vs olduysa deniyorlardır herhalde. Başka bir şey gelmedi aklıma açıkçası. Facebook özelinde...
Demek istediğim bunun gibi bir sayfa, burda denedim mesela ama olmadı. Önceden ben de bu tarz bir sorun yaşamıştım, eski maillerden birkaç login linki...
Bunların haricinde verbis üzerinden Meta Platforms adı altında bir şirket çıkıyor ama sadece adres olarak gözüküyor. Gerçek adres midir bilmem.
1787687290...
Dediğiniz şey 2. güvenlik adımını atlatmak adınaysa arayabilirim wayback machine gibi yerlerden. Halihazırda şifremi unuttum dediğim an kod alabiliyorum...
O konuda da herhangi bir iletişim kurulabilecek bir yer yok maalesef. Meta Ai çıkıyor karşıma, sorunu net bir şekilde yazıyorum. Bana yazdığı şey hesaba...
Öyle hocam yüksek ihtimal. Mailime bir şey olur korkumdan değil de kafayı taktım çözücem diye sürekli bildirim gelip duruyor. Bir sonuca ulaşacak gibi...
Hocam o tarz bir şey denedim ama facebook işleri katılaştırmış herhalde. Şifremi unuttum yapıp mailime kod istedim. Girdim fakat bu seferde sms, whatsapp...
Arkadaşlar merhaba. Bana ait olan bir outlook hesabı üzerinden bir kişi kendi hesabının maili olarak benim mailimi girmiş. Bu bir kimlik hırsızlığı vakası...