200 liraya 0.01krştan 15k almış olduğum coin uzun vade için bekletilebilir zira 200 lira bana bir şey kaybettirmez ancak 2-3 sene +1 TL olursa çok şey kazandırır 100-200 tl lik alın köşede dursun ne kaybedersiniz
sen bu foruma yakışmıyorsun birde ticaret diyor uyguna al karaborsacı gibi yüksek fiyata sat kar yap 12 tane almak nedir burada gerçekten ihtiyacı olan11 kişinin hakkını yemişsin bu fırsatçılıktır bu forumdan kalıcı olarak yasaklanması gereken bir kişilik
TR şartlarında ek %50 gümrük vergisi 1 ocakta bitiyor ama indirim beklemek yanlış olur daha öncede ek vergi süresi bitmişti tekrar uzatmışlardı ben 30 hazirana kadar uzatacaklarını düşünüyorum indirim beklemek yanlış olr
perakende satış yapan firmaların fiyatımı bu hayır fırsatçıların fiyatları ps5 e zam geldi diye yorumlamak yanlış bu adamlar karaborsacı fırsatçılar almayın fiyatları daha fazla düşecek ilk günlerinde 13k civarı satan çakallar vardı şuan 10k ya kadar düşmüş durumda almayın aldırtmayın daha da düşer
Selamlar Tanıdığım evine türk telekomdan internet bağlatmak için başvuruda bulundu bugün gelmişler ama diyorlar ki binanızda kablolama yok biz dış kapıya kadar hat çekeriz gerisini siz halledersiniz biz bina içine karışmıyoruz deyip kablo çekmemişler allah aşkına böyle bir saçmalık olur mu sen...
çoğunlukla klon imei atıyorlar o imei de genelde tespit ediliyor ve 30 gün sonra kullanıma kapatılıyor bir miktar daha ucuz diye almanı tavsiye etmem çok sorun çıkartır hiç bulaşma