!Enes!
80+
NapimElraen yine DA'ya diss atıyor.
NapimElraen yine DA'ya diss atıyor.
Almasın millet kardeşim adam verir bundan size ne ben anlamadım Elraenn'i pek sevmem ama onun çıkardığı sistem sizi ilgilendirmez ve ben iki kanalında haklı olduğu yerler var diyorum '.'Elraenn' in konuşmaya gram hakkı yok gram hakkı yokk. O paraya 570 veriyor ve millete laf atıyor.
Bu abi işte yorum budur yani Abdullah veya Tuğkan farketmeksizin objektif olmak gerekiyor ve bende Tuğkan abinin bazı konularda haklı olduğunu düşünüyorumEl Capitan | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Donanım arşivi sistemlerine baktığımızda gamepower PSU lar, team cx ssd ler görüyoruz. 6200 TL lik bir sistemde....
Hiçbirinizin Abdullah abi yi savunup elraenn i savurmaya hakkınız yok. Fanboyluk yapmayada gerek yok. Adaletli eleştirin, kimse adam akıllı sistem toplamaya çalışmıyor çünkü ucuz parçalar kullanıp reklam parası alıyorlar. Elraenn de Da de PC hocası da. Kimse bizi düşünerek PC toplamıyor bunu kafanıza sokun.
kuraaaElraen kim?
Jahrein chat ini gayet iyi biliyoruz.jahrein fanı konuştu.
sistem özelleştirme seçeneğini süs olarak mı koymuşlar istersen almazsın araştıran insan bu sistem hazır halde almaz zaten özelleştirince gayet iyi bir sistemEl Capitan | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Donanım arşivi sistemlerine baktığımızda gamepower PSU lar, team cx ssd ler görüyoruz. 6200 TL lik bir sistemde....
Hiçbirinizin Abdullah abi yi savunup elraenn i savurmaya hakkınız yok. Fanboyluk yapmayada gerek yok. Adaletli eleştirin, kimse adam akıllı sistem toplamaya çalışmıyor çünkü ucuz parçalar kullanıp reklam parası alıyorlar. Elraenn de Da de PC hocası da. Kimse bizi düşünerek PC toplamıyor bunu kafanıza sokun.
Bu sistem çıktığında Corsair Delta RGB kullanılmıştı. Bilmediğin konular hakkında böyle kesin yargılar vermeden önce biraz kanalı izlemeyi deneyin.El Capitan | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
aynen öyleBu sistem çıktığında Corsair Delta RGB kullanılmıştı. Bilmediğin konular hakkında böyle kesin yargılar vermeden önce biraz kanalı izlemeyi deneyin.
sistem özelleştirme seçeneğini süs olarak mı koymuşlar istersen almazsın araştıran insan bu sistem hazır halde almaz zaten özelleştirince gayet iyi bir sistem
ney ?Cenk hoca ben
Nasıl yanlış anladım besbelli gamepower psu team ssd yazmışsın işte @Mehmet Yılmaz da cevabını verdi yanlış anladığımı düşünmüyorum
Hocam ben stok halli sistemleri bahsediyorum. Elraenn in sisteminde de özelleştirme var. Ben kendi fikrimi sundum, herkesin kendi fikri vardır ve buna saygısızlık edemem. Attığım video da şakasına.ney ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yanlış anladım besbelli gamepower psu team ssd yazmışsın işte @Mehmet Yılmaz da cevabını verdi yanlış anladığımı düşünmüyorum
Yok videodan alınmadım ama o sistem çok önceden çıktı ve spec-delta kullanıldı 6 ay önce yapılmış sistemHocam ben stok halli sistemleri bahsediyorum. Elraenn in sisteminde de özelleştirme var. Ben kendi fikrimi sundum, herkesin kendi fikri vardır ve buna saygısızlık edemem. Attığım video da şakasına.