Neler Yeni

Elraen yine DA'ya diss atıyor.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Elraenn' in konuşmaya gram hakkı yok gram hakkı yokk. O paraya 570 veriyor ve millete laf atıyor.
Almasın millet kardeşim adam verir bundan size ne ben anlamadım Elraenn'i pek sevmem ama onun çıkardığı sistem sizi ilgilendirmez ve ben iki kanalında haklı olduğu yerler var diyorum '.'

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
Elraen kim? :D

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Donanım arşivi sistemlerine baktığımızda gamepower PSU lar, team cx ssd ler görüyoruz. 6200 TL lik bir sistemde....
Hiçbirinizin Abdullah abi yi savunup elraenn i savurmaya hakkınız yok. Fanboyluk yapmayada gerek yok. Adaletli eleştirin, kimse adam akıllı sistem toplamaya çalışmıyor çünkü ucuz parçalar kullanıp reklam parası alıyorlar. Elraenn de Da de PC hocası da. Kimse bizi düşünerek PC toplamıyor bunu kafanıza sokun.
Bu abi işte yorum budur yani Abdullah veya Tuğkan farketmeksizin objektif olmak gerekiyor ve bende Tuğkan abinin bazı konularda haklı olduğunu düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elraen kim? :D

:D kuraaa

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
jahrein fanı konuştu. :D
Jahrein chat ini gayet iyi biliyoruz.
Jah: gök mordur
Chat : gök mordur aksini iddia eden kördür
Jah: kırmızı mendil suya düşerse ne olur?
Islanır.
Chat: zuhahahhahahaleğephbrşüsphbşeidıbrlğwjbd jaho çok komiksin abi seni çok seviyom.
Jah : intel core i7 7700 çok iyi
Chat : evet ya en iyisi i7 valla abi çok doğru.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney

Donanım arşivi sistemlerine baktığımızda gamepower PSU lar, team cx ssd ler görüyoruz. 6200 TL lik bir sistemde....
Hiçbirinizin Abdullah abi yi savunup elraenn i savurmaya hakkınız yok. Fanboyluk yapmayada gerek yok. Adaletli eleştirin, kimse adam akıllı sistem toplamaya çalışmıyor çünkü ucuz parçalar kullanıp reklam parası alıyorlar. Elraenn de Da de PC hocası da. Kimse bizi düşünerek PC toplamıyor bunu kafanıza sokun.
sistem özelleştirme seçeneğini süs olarak mı koymuşlar istersen almazsın araştıran insan bu sistem hazır halde almaz zaten özelleştirince gayet iyi bir sistem

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,367
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Bu sistem çıktığında Corsair Delta RGB kullanılmıştı. Bilmediğin konular hakkında böyle kesin yargılar vermeden önce biraz kanalı izlemeyi deneyin.

Evo912

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
kerem can sert
hakaret olmadığı sürece isteyen istediğini söyler konu açıp tartışmaya gerek yok

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ney ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl yanlış anladım besbelli gamepower psu team ssd yazmışsın işte @Mehmet Yılmaz da cevabını verdi yanlış anladığımı düşünmüyorum
Hocam ben stok halli sistemleri bahsediyorum. Elraenn in sisteminde de özelleştirme var. Ben kendi fikrimi sundum, herkesin kendi fikri vardır ve buna saygısızlık edemem. Attığım video da şakasına.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Hocam ben stok halli sistemleri bahsediyorum. Elraenn in sisteminde de özelleştirme var. Ben kendi fikrimi sundum, herkesin kendi fikri vardır ve buna saygısızlık edemem. Attığım video da şakasına.
Yok videodan alınmadım ama o sistem çok önceden çıktı ve spec-delta kullanıldı 6 ay önce yapılmış sistem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,406
Üyeler
164,836
Son üye
ayaznf
Top Bottom