Neler Yeni

Elraen yine DA'ya diss atıyor.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Fanboyluk yapmayın. Hepimiz biliyoruz ki Abdullah abi James Donkey ssd önermişti. Ve bunu ben de eleştirdim, belki başka biri de. Ama sen eleştirmesin, sırf yaranmak için yaptın. Abdullah abi bizi düşündüğü kadar reklam da yapmak zorunda ve James Donkey de reklam için iyi bir mebla verdi ise önerebilir ama bu demek değil ki James Donkey çok iyi. Elraenn diss atabilir, bende atıyorum. Burda gelmişsin Abdullah abiye yaranmak, beğeni almak için konu açıyorsun ve 2 cümle şey yazıyorsun ama BOŞ. Kızgın bile atmadım, çünkü senin reaksiyon kasmana izin vermeyeceğim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Fanboyluk yapmayın. Hepimiz biliyoruz ki Abdullah abi James Donkey ssd önermişti. Ve bunu ben de eleştirdim, belki başka biri de. Ama sen eleştirmesin, sırf yaranmak için yaptın. Abdullah abi bizi düşündüğü kadar reklam da yapmak zorunda ve James Donkey de reklam için iyi bir mebla verdi ise önerebilir ama bu demek değil ki James Donkey çok iyi. Elraenn diss atabilir, bende atıyorum. Burda gelmişsin Abdullah abiye yaranmak, beğeni almak için konu açıyorsun ve 2 cümle şey yazıyorsun ama BOŞ. Kızgın bile atmadım, çünkü senin reaksiyon kasmana izin vermeyeceğim.
Evet bende James Donkey öneriyorum. Çoğu SSD' den iyi.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bahsettiği ssd su630 tamam kronik sorunlu ama bunu diyenin a400 kulanması saçmalık kulansa samsung bir şey demem ama kendisinin kullandığı a400 daha kötü bir ssd.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Kızgın atınca reaksiyon almıyorum.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bahsettiği ssd su630 tamam kronik sorunlu ama bunu diyenin a400 kulanması saçmalık kulansa samsung bir şey demem ama kendisinin kullandığı a400 daha kötü bir ssd.
A400 sorunlu bir ssd olsada sorunları büyük değil. Sadece ısınma ve sağlık düşüşü.
Su630 ve jd sata ssd lerde veri kaybı, yavaşlama, ısınma, sağlık düşüşü var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kızgın atınca reaksiyon almıyorum.
Alıyorsun.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Ne dedi?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Ekler

• Screenshot_20201118-030433.jpg
    Screenshot_20201118-030433.jpg
    436.8 KB · Hit: 46

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
O reaksiyon senin profilinde yazmıyor. Yazsa bile 360 reaksiyon arasında değil.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Bu mecrada donanımdan anlayan biri Tuğkanı savunuyosa bilin ki donanımdan anlamıyordur
Tuğkan bildiğin işlerle uğraş
Kimse gelip senin hobilerine laf yapmıyor çünkü harika yapıyosun hobi işini
ama bu pc toplama işini sal cidden beceremiyosun zaten bilgi desen yerlerde çek şu seni savunan adamları pardon adam dedim çocukları da piyasa rahatlasın

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bu mecrada donanımdan anlayan biri Tuğkanı savunuyosa bilin ki donanımdan anlamıyordur
Tuğkan bildiğin işlerle uğraş
Kimse gelip senin hobilerine laf yapmıyor çünkü harika yapıyosun hobi işini
ama bu PC toplama işini sal cidden beceremiyosun zaten bilgi desen yerlerde çek şu seni savunan adamları pardon adam dedim çocukları da piyasa rahatlasın
Ki kendisinin yaptığı oyun testine bakarsak net bir şekilde OCli.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yayıncilar donanım hakkında gram bilgiye sahip değiller.
Firmalar da onların adını koyarak sistemleri satmaya çalışıyorlar.
Yayıncılar da kendini bilgili zannediyor.

Olay bu, mevzu bu. Her şeyi özetledim. Kapatın konuyu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,500
Üyeler
164,854
Son üye
Canmms
Top Bottom