Neler Yeni

Elraen yine DA'ya diss atıyor.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Abdullah abi bir keresinde zaten bir siteden teklif aldığını ve yayıncılara PC çıkarma işini kabul etmediğini söylemişti. Muhtemelen o site itopya'ydı ve Enis Cherryson ile filan yap dediler ama yapmadı. Yapsaydı cidden ne tanınırdı.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Siz düşünemiyor musunuz ? İnsan istediğini alır diyor ama farkında değil ki bu işin yaş ile alakası yok donanımı bilmeyen biriyse ve sen bunu önerdiysen ve bunu binlerce kişi aldıysa bir sıkıntı vardır.
İkimizin dediği de aynı yere çıkıyor. Bu adamın takipçileri donanım bilgisi olmayabilir. Bir sürü kişi aldı sırf Elraenn o bilgisayarı tanıttığı için. Hem alanın hem de bu PC yi izleyilerinin önüne sunarak kitlesine aldıran Elraenn' in suçu.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Donanım arşivi teknoloji hakkında paylaşım yapan kaliteli adam
Elraeen de Twich yayınları olarak çok kaliteli bir yayıncı
İkiside farklı işteler, tartışmalarına da hiç gerek yok
ama hayırrr
eğer bunu anlarlarsa olay çözülür
bunlar fanboy e bunlar nasıl devam ettirecek yasamlarını?
asla
eleren haqsız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet. Kesinlikle küçüğüm ama sen Limon tayfaa diye eğlen.
evet küçüksün zaten ve yine evet bende limon tayfa diye eğleniyorum?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
elraeni 2 3 yıl önce severek izlerdim ama son 1 yıl içinde kitlesi öyle bir değişmiş ki cidden şok oldum
izleyici sayısı arttıkca akılsız sayısı da arttı maalesef 3 5 k iken boyle degildi

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Diss olayı hakkında pek bi bilgim yok ama sanırım twitch de popülerlik ile pc toplama becerisi heralde ters orantılı oluyor heralde

Son düzenleme:

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Adamlar tartışmaya gelip limon atıyor ne bekliyorsun sistem alırken ne o.c. yapılırsa ömrü etkilenmez diye mi araştıracak. Zaten o yüzden 40K izleniyor ve gtarp izleniyor yoksa gtarp hayatımda gördüğüm en kötü rp oyunlarından sayılabilir.
reis 40k izleyici tarafından izlenirsen coguna he deyip onaylaman gerekir onu uyguluyor galiba

Burda gelmişsin Abdullah abiye yaranmak, beğeni almak için konu açıyorsun ve 2 cümle şey yazıyorsun ama BOŞ
+21654784321586

Aslında olayın çoğu firmalardan kaynaklanıyor.
Yayıncıya gidip sen yeteri kadar ünlüsün bir reklam işine girelim elimde efsane sistem var senin kitlene bunu
kitleyelim
onlar zaten alır diyor ve hop piyasanın 1k üstüne sırf yayıncı adı var diye satıyorlar...
Ben yayıncıların sistem cıkarmasından yana değilim
Diss vs olayında sana katılmıyorum kardesim ama yayıncılar keşke sistem cıkarmak yerine yayınlarını yapsalar
mart 2019 dan beri yayın kacırmadan izlerim elraenni genel olarak ama tek sevmedigim olayı bu kasalari cıkarması oldu. Ya piyasayı arastırıp yumrugu masaya vurup kardesim en uygunu bu bundan da uygun olsun diyecekti ya da cıkarmayacakti.

Dünkü yayınında.
oyun oynuyorum diye cıktım olay mı cıkmıs arkadas bune

Son düzenleme:

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu mecrada donanımdan anlayan biri Tuğkanı savunuyosa bilin ki donanımdan anlamıyordur
Tuğkan bildiğin işlerle uğraş
Kimse gelip senin hobilerine laf yapmıyor çünkü harika yapıyosun hobi işini
ama bu PC toplama işini sal cidden beceremiyosun zaten bilgi desen yerlerde çek şu seni savunan adamları pardon adam dedim çocukları da piyasa rahatlasın
Ve senin pp nin ekran kartını zamanında yüksek alabilmek için işlemciyi düşük alıp Darboğaz yaptıran jahrein.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
haro
Konudan bağımsız elraeni 2 3 yıl önce severek izlerdim ama son 1 yıl içinde kitlesi öyle bir değişmiş ki cidden şok oldum adam nefes alıyor chate alfa spamlıyorlar modlara küçük düşürücü şeyler yapıyorlar ve instagramda her gönderiniz altına limon spamlayıp jahrein izleyen maldır diye toplanıp linç atıyorlar orda burda biz 70k izledik ağla diye yorum yapıyorlar ve bunları yapanların hepsi 12 yaşında kısacası elraenin kanalı şu an youtube kitlesine dönmüş durumda.
jahrein fanı konuştu. :D

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Donanım arşivi sistemlerine baktığımızda gamepower PSU lar, team cx ssd ler görüyoruz. 6200 TL lik bir sistemde....
Hiçbirinizin Abdullah abi yi savunup elraenn i savurmaya hakkınız yok. Fanboyluk yapmayada gerek yok. Adaletli eleştirin, kimse adam akıllı sistem toplamaya çalışmıyor çünkü ucuz parçalar kullanıp reklam parası alıyorlar. Elraenn de Da de pc hocası da. Kimse bizi düşünerek pc toplamıyor bunu kafanıza sokun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,500
Üyeler
164,854
Son üye
Canmms
Top Bottom