Neler Yeni

Elraen yine DA'ya diss atıyor.

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Dediklerinde bazı şeyler doğru bazısı yanlış geldi bana şahsen. Yani 5k tl ye ben rx570 almak istemem şahsen.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Elraenn' in konuşmaya gram hakkı yok gram hakkı yokk. O paraya 570 veriyor ve millete laf atıyor.
Siz düşünemiyor musunuz ? İnsan istediğini alır diyor ama farkında değil ki bu işin yaş ile alakası yok donanımı bilmeyen biriyse ve sen bunu önerdiysen ve bunu binlerce kişi aldıysa bir sıkıntı vardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence DA haklı çünkü gelip ona durduk yere sallıyor ve hiç bir şey yapmıyordu halbuki ve dediği şey yarakus ssd sanki bilmiyoruz gerçek anlamını ve üstüne yetmiyormuş gibi sallamadım demesi daha değişik.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Chat'i ayrı bir beyin yoksunluğu içeriyor. 10 dakika izleyeyim dedim AMD al memnunum INTEL çöp ehehehe yazıyorlar. Delirdim o an vallaha. INTEL olmasa AMD TEKEL AMD olmasa INTEL TEKEL bunu anlayamayacak afedersiniz aptallar var chatinde. Elreann AMD döndürecem diyor sistemi SSD taktım çalışmadı diyor GOD LIKE falan diyor. SSD çalışmamasının INTEL ile ne alakası var? İşlemci yüzünden SSD çalışmadı diyor. Bak sen şu işin kaderine. Yayıncılarda adam akıllı olanları vardır onlar da takipçisi fazla olmayıp kendi çapında yayın yapanlar var. Diğerleri bir şeyi bilmemelerine rağmen biliyorum diyorlar ve bu bana beyinin bir kısmının yalanla çalıştığını gösterir. Ömrü boyunca yalanla konuşacaktır o kişi bundan eminim ne olursa olsun. Bilmediği şeye biliyorum diyen kişi emin olun büyük bir yalancıdır. Bunların arasında Elraenn'da dahil.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Chat'i ayrı bir beyin yoksunluğu içeriyor. 10 dakika izleyeyim dedim AMD al memnunum INTEL çöp ehehehe yazıyorlar. Delirdim o an vallaha. INTEL olmasa AMD TEKEL AMD olmasa INTEL TEKEL bunu anlayamayacak afedersiniz aptallar var chatinde. Elreann AMD döndürecem diyor sistemi SSD taktım çalışmadı diyor GOD LIKE falan diyor. SSD çalışmamasının INTEL ile ne alakası var? İşlemci yüzünden SSD çalışmadı diyor. Bak sen şu işin kaderine. Yayıncılarda adam akıllı olanları vardır onlar da takipçisi fazla olmayıp kendi çapında yayın yapanlar var. Diğerleri bir şeyi bilmemelerine rağmen biliyorum diyorlar ve bu bana beyinin bir kısmının yalanla çalıştığını gösterir. Ömrü boyunca yalanla konuşacaktır o kişi bundan eminim ne olursa olsun. Bilmediği şeye biliyorum diyen kişi emin olun büyük bir yalancıdır. Bunların arasında Elraenn'da dahil.
Unlost un videosunu izliyordu. O ana denk geldim. Unlost diyor ki ben sistemlerimde pc yi çok zorluyorum. Ne yapıyor acaba oyun oynarken arkada prime 95 mi açıyor 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,587
Üyeler
164,878
Son üye
eerbob
Top Bottom