evoflex isimli üyenin son içerikleri

1. evoflex

Bilgisayar topluyorum önerilerinize ihtiyacım var

peki 2k oyun için iyi midir 5070
  2. evoflex

peki 4070 ti super 16gb 5070ler 12gb çok fark yaratır mı bu durum
  3. evoflex

hepsini tek marka altında toplamak istedim daha uyumlu olur mantığı ile
  4. evoflex

düz 5070 mantıklı mı bilemiyorum 4070 ti super cuda çekirdeği olarak da aynı bir ekran kartı o sebeple çok arada kaldım
  5. evoflex

Merhabalar sistem topluyorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Hazır sistem almayacağım tek tek parça olarak toplayacağım sistemi o sebeple lüften hazır sistem önermeyin. aşağıya kafamdaki sistemi koyuyorum düzeltmelere ya da tavsiyelerinize açığım. MSI ağırlıklı olacak sistem tek markadan...
  6. evoflex

ATK Blazing Sky Z1 8khz drop sorunu

Öncelikle merhabalar, yeni yeni bir mouse aldım ATK Blazing Sky Z1 modelinde 8khz desteği var fakat ben bunu aktifleştirdiğimde fpsm droplanmaya başlıyor. Sistemimi belirteyim RTX 4070 ti super 16gb Ryzen 7 7700x 32gb ram 8khz yi bi lolde drop yiyorum bi çözümü var mıdır acaba.
  7. evoflex

Kick Üzerinden Yayın Açmak İstiyorum Sistemim Yeterli mi?

Ekstradan ana monitörüm 200hz sol monitörüm 144 hz kameram var onun harici ekipmanlari sorarsanız bilgilendirebilirim 1738222263 herhangi bir sıkıntı çekmem yani yayın konusunda ve oyun oynarken
  8. evoflex

Kick Üzerinden Yayın Açmak İstiyorum Sistemim Yeterli mi?

Merhaba arkadaşlar Kick üzerinden yayıncılığa başlamak istiyorum hobi olarak bunun için sistemim yeterli mi sormak istedim sistemi aşağı bırakıyorum şimdiden teşekkürler. Ryzen 7 7700x PALİT JETSTREAM RTX 4070 Tİ SUPER OC 16GB 32 GB RAM 360mm Sivi Sogutucu
  9. evoflex

KULAK İÇİ KULAKLIK ÖNERİSİ

Merhaba arkadaslar uzun bir süre earbuds 2 kullandım fakat bozuldu bu sebeple bi kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum mikrofonu pek önemli değil çok fazla müzik dinliyorum ondan ses kalitesine öncelik veriyorum bütçem 2-3k arası şimdiden teşekkürler
  10. evoflex

hazır sistem önerisi 4070 super

Hocam gamegaraj'dan topluyosun sanırım bi gaflete düştüm ben de (2 gun once pcm geldi) 4070 ti super r7 7700x li pcme bilmedigim bi psu aldim. Psu nun 12 pinlik guç kablosu bozuk geldi donuşturucuyle kullanıyorum şuan dikkat edin derim
  11. evoflex

12 pin ekran karti guc kablosunda temassızlık var

dun hazir sistemimi teslim aldım 4070 ti super var 12 pinlik guc kablosu temassızlık yapıyor acaba ekran kartiyla gelen dönüştürücüyü kullanabileceğim 2 adet 6 pin kablo var mıdır psu da yoksa teknik servise mi göndermeliyim
  12. evoflex

Ekran Kararıyor Ekran kartının fanları son ayarda calışmaya başklıyor

hem PCI yuvasına kartı klips kapanacak şekilde bastırdım sonrasında güç kablosu için temassızlı gördüğümde onu da baya bi ittirerek bir daha taktım bios geldi ama tamperli camı takarken kabloya deydim diye bir daha gitti kabloda milim hareket olsa ekran gidiyor.
  13. evoflex

Ekran Kararıyor Ekran kartının fanları son ayarda calışmaya başklıyor

Merhaba gamegaraj üzerinden bir sistem topladım ve dün elime ulaştı 4070 ti super ekran kartını montajladıktan sonra güc kablosunda temassızlık oldu ve kablo belirli bir şekilde durunca bios ekranını görebiliyorum. Şu an da bilgisayar açıkken ekran birden kararıyor ve ekran kartımın fanları son...
  14. evoflex

2k 165 ya da 240hz monitör önerisi

Merhabalar öncelikle yeni bir sistem sipariş ettim ve pazartesi elimde olacak 1080p için uygun değilmiş sanırım bu sebeple 2k bir monitör arıyorum arada fps genellikle hikaye oyunu oynuyorum bütçem 10 13k arası aşağıya sistemi bırakıyorum önerilerinizi beklerim AMD Ryzen 7 7700X Biostar...
Geri