Eren TORUN
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
şu şekilde bir yükseltme ile bu sistemi almayı düşünüyorum sizce nasıl
Kasa psu geçerli mi aynı şekilde bende alacağımgayet güzel alınır
SİSTEM GAYET GÜZEL KANKA ALABİLİRSİNAlıntıyı görüntüle
kasayla ilgili bi bilgim yok diğer parçaları düzenledim ben ay başı almayı düşünüyorumSistem gayet güzel hocam fiyatta makul alabilirsiniz. Kasa hakkında pek bir bilgim yok ama ona bir şey diyemeyeceğim. Psu da aynı marka mı kasa ile.
teşekkür ederim kasa konusunda kararsız bıraktın beni hiç bilmiyorum bilen birisi varsa yazabilir miTamamdır hocam hayırlı olsun şimdiden. Birde psu'yu öğrenin derim bilinmedik bir şeye emanet etmeyin güzelim sistemi.
kasayı XPG yaparsan çok güzel olur ve ramleride lexar ares 6400mhz cl 32 değerli yapman daha iyi olurAlıntıyı görüntüle
test edip yollamıyorlar mı nasıl oluyor böyle bir şeyHocam gamegaraj'dan topluyosun sanırım bi gaflete düştüm ben de (2 gun once pcm geldi) 4070 ti super r7 7700x li pcme bilmedigim bi psu aldim. Psu nun 12 pinlik guç kablosu bozuk geldi donuşturucuyle kullanıyorum şuan dikkat edin derim
bilinmedik bir şey değil aigo nun logo basılmış halidir o , rampage vs ile karşılaştırmayın. garantiye yollayın değişirler psu yu arızalıysa.Hocam gamegaraj'dan topluyosun sanırım bi gaflete düştüm ben de (2 gun once pcm geldi) 4070 ti super r7 7700x li pcme bilmedigim bi psu aldim. Psu nun 12 pinlik guç kablosu bozuk geldi donuşturucuyle kullanıyorum şuan dikkat edin derim