Hocam selam. Şu an For-x xa-299t modelini kullanıyorum çok memnunum. 4 gb ram, 64 gb depolama gayet yeterli bir donanım. Apple Carplay,Navigasyon,müzik dinlemek için kullanıyorum. İhtiyacımı fazlasıyla karşılıyor.
Bir kaç gündür internet hızında yavaşlama ve takılmalar mevcut. Modem arayüzüne baktığımda modeme gelen hız 60 mbit fakat ben 10-20 mbit arası alıyorum. Güvenlik günlüğüne girdiğimde bu durumla karşılaştım DDOS saldırısına mı maruz aklıyorum? Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Henüz thermalright heilos pad alamadım stokta yok. Ram içinde İstanbul’a yetkili servise gitmesi gerekiyor. Birkaç ay içinde garantisi bitecek. Thermal pad ve rami ben satın alıp takacağım.
Merhaba dostlar. Acer Nitro 5 AN515-58 sahibiyim. i5 12500h işlemci çok ısınıyor bunun için termal macun markası önerir misiniz? Şu an üzerinde 8 gb 3200 mhz ddr4 ram var ve diğer boş slota 8 yada 16 gb bir modül daha takmak istiyorum hangi modeli tercih etmeliyim?
Hocam selamlar. Belediyenin zabıta ekibine durumu bildirdim,gelip inceleme yaptılar ve şikayet ettiğim aileye belirli süre verdiler. Belirlenen sürede hayvanlar toplatılmazsa cezai işlem uygulanıp hayvanların toplatılacağı bildirildi. Yaklaşık 1 ay kadar süre içinde aile kendi imkanlarıyla...
Dostlar öncelikle hayırlı geceler. Film arşivi yapıyorum, mümkün olduğunca bluray olarak indirmeye çalışıyorum ama bazı filmlerde gren fazla,keskinlik ve netlik az olabiliyor. Buda seyir zevkini etkiliyor. Filmlerdeki grenleri azaltmanın ve netliği artırmanın bir yolu var mıdır?