ExoLANs12 isimli üyenin son içerikleri

1. E

sıvı soğutma vs kuletipi soğutma

anladım yanıt için teşekkürler 1590625964 tamamdır teşekkürler :)
  2. E

sıvı soğutma vs kuletipi soğutma

beyler merhabalar kasam dark vision işlemci için soğutucu alıcam ama karar veremedim şimdi 120mm lik radyatör mü yoksa kule tipi soğutucu mu daha fazla işlemciyi soğutur? 120 mm lik sıvı soğutma gamepower iceberg 120 kuletipi sğutucu-msı core frozr s hangisini önerirsiniz oyunlarda ekran kartı...
  3. E

Asus Tuf laptop 2060 mi 1660TI mi ?

2060 olucak kb
  4. E

Asus Tuf laptop 2060 mi 1660TI mi ?

aradaki 200 dolar farkına rtx2080 super alınır değmez 200dolara oyuzden 1660 ti ben masaüstü öneririm okadar laptop kullandım masaüstü gşibisi yok
  5. E

klavye kendi kendine A ya basıyor

cevap için teşekkürler aga klavye evet en ucuz mekanik olarak geçiyor 230tl ama günümün 4 saati google youtube forumlarda geçiyor 1-2 saat oyun oynuyorum araba bazen sola yalpalıyor.sadece araba da değil bazen karakter de yapıyor 1590318363 cevap için teşekkürler 3 hafta oldu klavyeyi alalı...
  6. E

klavye kendi kendine A ya basıyor

beyler google da gezinirken vs böyle bi sorunla karşılaşmadım ama gta 5 ve watch dogs 2 oynuyorum ve o oyunlarda bazen arabaya bindiğimde a tuşuna basmama ma rağmen araba direk sola doğru gidiyor(0.5 veya 1 saniyelik durum bu).orjinal oyun kullanıyorum korsana karşıyım pc de kaspersky yüklü...
  7. E

4000 TL Bütçeye Bilgisayar tavsiyesi

kanka i3 9100f gtx1650 kullanıyom ben 3200tl ye aldım sen 1650super veya bütceni zorlarsan 1660 al arkana bakma bütün ayarlar ultra çekiyorum
  8. E

pc kitlenme sorunu

beyler öncelikle selam.Gece witcher 3 indirme için açık bıraktığım pc im sabah uyandığımda kitlenmiş bir vaziyetteydi(yani pc yi açtığınızda ilk karşınıza gelen windıows 10 şifre yazma ekranındaydı). neyse şifremi girdim açtım ve daha önce bana giriş şifresi sormayan steam şifre mi istedi.işin...
Geri