klavye kendi kendine A ya basıyor

ExoLANs12

80+
Reaksiyon skoru
2
beyler google da gezinirken vs böyle bi sorunla karşılaşmadım ama gta 5 ve watch dogs 2 oynuyorum ve o oyunlarda bazen arabaya bindiğimde a tuşuna basmama ma rağmen araba direk sola doğru gidiyor(0.5 veya 1 saniyelik durum bu).orjinal oyun kullanıyorum korsana karşıyım pc de kaspersky yüklü. klavye de gamepower warlock.cevaplarsanız sevinirim

Warlock modelinde bu sıkıntıyı yaşayan çok insan var. Led sönmesi ve otomatik tuşma sorunları. Klavyeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum yani.

Tuş arızalı olabilir. Ucuz markalarda sorun yaşanabiliyor.

Tuş arızalı olabilir. Ucuz markalarda sorun yaşanabiliyor.
cevap için teşekkürler
aga klavye evet en ucuz mekanik olarak geçiyor 230tl ama günümün 4 saati google youtube forumlarda geçiyor 1-2 saat oyun oynuyorum araba bazen sola yalpalıyor.sadece araba da değil bazen karakter de yapıyor
Post automatically merged:

Warlock modelinde bu sıkıntıyı yaşayan çok insan var. LED sönmesi ve otomatik tuşma sorunları. Klavyeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum yani.
cevap için teşekkürler
3 hafta oldu klavyeyi alalı iade de edemiyrum :D
Post automatically merged:

Warlock modelinde bu sıkıntıyı yaşayan çok insan var. LED sönmesi ve otomatik tuşma sorunları. Klavyeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum yani.
ben virüs olabileceğinden şüphelendim sanırım klavyeyi değiştircem walock compact red switch nasıldır ben büyük klavye çok sevmiyorum anne pro 2 var türkiyede olsa kesin alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,237
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri