Peki daha iyi önerebileceğiniz bir sistem var mıdır? Monitor dahil. Yardım etmek isterseniz lütfen tek bir yerden toplanabilen yerlerden atın çünkü montaj...
Yani beni oyun ve yazılım anlamında 4-5 sene götürmesini istiyorum. Yani önümüzdeki 4-5 sene içinde çıkacak ve şu an güncel olan oyunları da oynayabilmek...
Önerebileceğiniz bir sistem var mıdır? Sistem parçalarını tek tek atmazsanız çok iyi olur çünkü montajdan da anlamıyorum. Ayrıca monitor de önerebilir misiniz?
Hocam benim şu an ihtiyacım var. Bana yardım edebilir misiniz toplamamda. Bütçe 65 binden aşağı çözülürse ben razıyım hatta çok iyi olur.(Monitor dahil)
Allah aşkına ben 55 bine çözerim diye çıktım yola.Sonra arkadaşlarım bunlardan aşağısı olmaz.Sıkıntı yaşarsın.Boşuna para verirsin diye bu sistemleri...
Anlamadığım için bu sıkıntıyı yaşıyorum. Rica etsem yardım edebilir misiniz? Kabul ederseniz sistem bileşenlerini parça parça atmak yerine tek bir yerden...
Rica etsem yardım eder misiniz? Kabul ederseniz sistem bileşenlerini parça parça atmak yerine tek bir yerden (montaj yapan) toplayıp gönderir misiniz...
Dostum ben gerçekten anlamıyorum zaten. Birkaç arkadaşımın tavsiye ettiği sistemler bunlar. Sizlere zaten emin olamadığım için danışmak istedim.
1737980693...
Bu iki sistemden birini almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Daha iyi tavsiyeleriniz varsa bekliyorum ama öncelikli olarak aşağıdaki sorularımı dikkate...