Hocam AMD yazılımı üzerinden Masaüstü Kaydedicisini kapattım ve düzeldi. Aslında işime yarayan bir ayar fakat bu kadar yük bindirecekse maalesef kullanmamak daha hayırlı :)
Şuan nur topu gibi.
Herkese teşekkürler.
Merhabalar. Yayıncılık ile uğraşıyorum ve normalde çift monitör kullanıyordum fakat evde boş duran bir monitör gözüme takıldı, denedim ve menemen bardağı misali monitörlerim oldu. 3 monitör kullanmak ekran kartını fazla yorar mı? Boşta performansı normal midir sormak adına alta bırakıyorum...
Marvel Rivals'a dün 48 GB 2. sezon güncellemesi geldi ve güncellemeden sonra drop sorunu başladı. Normalde ortalama 150-180 FPS sabit oynuyordum üstüne bir de yayında oluyordum. Şu an yayın dışında dahi drop sorunuyla karşılaşıyorum özellikle savaşın kızıştığı esnalarda FPS göstergesinde...
Mikrofon seçimi, özellikle oyun yayıncıları, içerik üreticileri ve profesyonel ses kaydı yapanlar için son derece önemlidir. HyperX markası, bu alanda yüksek kaliteli ürünleriyle tanınan bir isimdir. Bu rehberde, HyperX'in Solocast, DuoCast, QuadCast ve procast modellerini detaylı bir şekilde...
Selamlar, Ryzen 5 4650G Apu bir işlemcim var ve nihayet bir ekran kartı alacağım. Fiyat sorunum yok, bu işlemciyle hangi ekran kartlarını alabilirim? Hangi ekran kartları darboğaz vs. gibi sorunlar çıkartmaz? İşlemci hangi ekran kartlarını sorunsuz destekler? Yardımcı olursanız sevinirim.
Blackstar ID Core V3 40Watt amfim var ve bu amfiye pedal bağlamak istiyorum. en fazla kaç tane pedal bağlayabilirim? kaç yollu? internette kendi sitesi dahil hiçbir yerde bir cevap bulamadım deneyen veya bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. iyi forumlar.
Arkadaşımda Stagg marka Strat kasa bir elektro gitar mevcut fakat amfisi yok. Almak istediği amfi Midex MGA-5 5W'lık bir amfi ve boyutu 12cmx12cm yani gayet küçük bir amfi. Kullanan ya da daha önce 5W amfi kullanmış olan arkadaşlar var mı? Başlangıç için alınabilecek bir amfi midir? Boyutu...
4650g, s2h ve fury'den oluşan sistemi bir kaç gün önce bende topladım ve aynı sorun bende de oldu hocam. Sorununun çözümü BIOS, BIOS, BIOS! Saatlerce dişlerimi sıkmaktan bir hal olmuştum farklı bir sebep arayıp...
Fikir güzel hocam, fiyatlar uçmasa çok mantıklı bir deneme yanılma olabilirdi ama bu denli fiyatlar varken elinde patlama olasılığı çok yüksek gibi. Kolay gelsin.
Akıllı priz tarzı bir şey kullanmıyorsan, bilgisayar bileşenlerine zarar vermesi oldukça muhtemeldir. Fakat monitöre herhangi bir zarar vereceğini düşünmüyorum. Yine de imkansız değildir.
Yaklaşık 1 hafta önce R7 240 Ekran Kartı sattım ve teslim edildiği gibi gün içinde param hesabıma yatırıldı, bankaya bağlı olarak süreç uzayabilir fakat maksimum 5 gün uzar. Hatta bir kaç saat önce eski Hi-Level Ram'lerimi sattım param güvende ile, yarın kargolayacağım. Güvenilir.
İyi günler, UHD 620 kullanan bir arkadaşım var ve sistemini MX110'lu bir sistem ile değiştirmek istiyor. MX110 oyun performansı bakımından UHD 620'den üstün müdür? Aralarında nasıl bir fark vardır? Değiştirmeye değer mi?