Hocam merhaba benim paylaştığım bir konu var belki o model hakkında bilgin yoktur ama varsa görüşlerini öğrenmek istiyorum bu markayı ilk defa kullanacağım...
ARKADAŞLAR EVLİLİK AREFESİNDEYİM BU ÜRÜN HAKKINDA ÇOK BİLGİM YOK STANDLI BİR ŞEKİLDE UZUN SÜRE KULLANICI YORUMLARI DUYABİLİRM UMUDU İLE AÇIYORUM KONUYU...
Kapı eşikleri yetkili servisten krom çıtayı sanırrsam sen sonradan takacaksın normalde siyah olması lazım aksesuarcılarda bulunur fakat bu olay çok güzel...
Hangi modeli aldılar bende hem yıkama hem toz standlı alacağım dreame alacağım tedirginim çok fazla özellik olunca çok fazla sorun çıkar diye düşünüyorum
Arkadaşlar evlilik arefesinde olduğum için uzun zamandır takip ettiğim şeylerde indirim oluyor eklemek istedim bu süpürgenin beyazı uzun zamandır 20.000 TL...
Dediğim gibi burada sadece bakınıyorum çok bilgim yok ne nerde nasıl hızlı olur vs sıkıntı yok iyi çalışmalar
[H3 id=''][/H3]
1779916505
Katılıyorum...
hocam :) 3 senedir hesaba gir çık yapıyorum işimin olduğu kısımları kullanıyorum evlilik arefesindeyim uzun süredir takip ettiğim bi tv 50.000 TL lik bir tv...
Hocam merhaba, 30 yaşındayım. Uzun süredir takip ettiğim bir TV vardı, güzel bir indirime girmişti, paylaşmak istedim. Platformu yeni yeni kullanıyorum...