F

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• F
      Fachesensei, Rdr 2 De Hikaye İlerlemiyor. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Böyle işte ne diyecen usta
    • F
      Hallettim herhalde geçici bir hata olmuş. Dosyaları kontrol ettim ve bir kere daha çık gir yaptım. Sorun düzeldi. Yine de teşekkür ederim. 1785451066 Türk...
    • F
      Suç işlemledim. Araniyordum bedeli ödedim. Haritada dolaştım para falan topladım. Gönderilen mektupları okumak gerekiyormuş bazı noktalarda. Hepsini...
    • F
      We Loved Once and True III görevi var Arthur'un eski karısı kardeşini tarikattan almamızı söylüyor. Ondan beri görev açılmıyor.
    • F
      Hayır hocam görmüyorum maalesef. 1785444504 Ben 15 yıldır oyun oynuyorum ilk defa böyle bişey yaşadım. Denemediğim şey kalmadı
    • F
      Fachesensei, PC Oyunları kategorisinde Rdr 2 De Hikaye İlerlemiyor. başlıklı bir konu açtı.
      Rdr 2 oynuyorum oyunun hemen hemen %20 si bitti. Sorunsuz devam ediyordum. Ama ana hikaye görevleri açılmıyor ve asla ilerlemiyor. Save aldım, uyudum, açık...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,534
Üyeler
200,437
Son üye
krcaa53

Geri