Kapasite düştükçe tbw değeride düşüyor ancak 200 tbw desek 500gb için yinede çok hızlı düşüyor sağlığı gibi geldi bana ama şu da var genelde sağlık 0 a da...
Kim dikkate alır bilmem; ancak bu ürünün, muadillerine göre yazma ve okuma için vadettiği değer bir hayli düşük. Örneğin, G3’ün 2 TB modelinde 1200 TB...
Ticari ahlak çok önemli. Ürünü hem pazaryeri üzerinden hem de kendi web siten üzerinden satışa koyuyorsun. Üstelik pazaryerindeki kesinti/komisyon nedeniyle...
Yeni kaplama çizilmeye karşı daha dayanıklı, ışık altında daha iyi siyah derinliği sağlıyor ve mor ton azaltıldı. Eski nesil modellerede uygularlar umarım...
https://techolay.net/sosyal/konu/qd-oled-ekran-temizligi-nasil-yapilmali.170528/ inceleyin hocam başka yabancı forumlarda da var o kadar dikkat ettim birde.
Pg32ucdm gen 3 görün bir de. Daha iyi kaplama ve daha iyi parlaklık (hem sdr, hem de HDR) sunuyor. Msrp fiyatı 1300 dolar. Tr ye yakında gelir diye umuyorum.
İlginç. O kadar da teşhirde inceledim ancak böyle bir şeye denk gelmemiştim, anlaşılan reddit üzerinden epey kurcalamak lazım.
1774299488
Şüphesiz çok daha...
Belki çoğu kişi için sağlıklı bir çözüm olarak gelmeyebilir, tavsiye de değil ancak ultra saf su ile seyreltilmiş ipa ve temiz bir mikrofiber bez ile ayna...