Asus rog xg27aqdmgr OLED Monitör 26.700TL +9 TAKSİT

satması sıkıntı olmuyor mu ya da elden çıkarıyor musunuz
IPS monitörler kadar alıp satması kolay değil, mes'i mediamarkt'tan satın almıştım ve banka puanı falan derken epey uyguna geldi. Şu resident evil oyunu ile de ekipman yorum kampanyasına da denk gelince neredeyse 20k bandına getirdim.

Şu an sarı sitedeki gigabyte ilanı da bana ait, eğer bir fırsat UCDM bulursam msi olanı da elden çıkaracağım. :)

XG27AQDMES dışında başka bir marka QD Oled öneriniz var mı peki?
Xg27aqwmg modellerin rakibi 500hz qd oled monitörler onlarda pahalı. Tier olarak xg27aqwmg ile kapışır. Sebebi sdr da 250 nit ten 300nit e çıkması woled kadar iyi, zira renk parlaklığı da daha yüksek qd oled panellerin. 500hz modeli yan yana koyarsan sdr da cok bir fark görmezsin eğer oda fazla aydınlık değilse. Ayrıca trueblack500 bu modellerde de var.

XG27AQDMES modeline gelecek olursak parlaklık olarak normal qd oled monitörlerden bile zayıf. MSI 500hz olanı 300nit, normal 240hz-360hz arası olanlar 250nit iken xg27aqdmes 200nit. Hem sdr hem de HDR kırpık bir model.

Xg27aqwmg parasına qd oled olarak xg27acdms, aw2725d ve mag272qp x28 modelleri alınabilir. Ama dediğim gibi dengi olanlar 500hz qd oled modellerdir.

iptal ettim ben siparişi bu sabah aqdmesden vazgeçtim sanırım dell 280hz olanı alıcam

iptal ettim ben siparişi bu sabah aqdmesden vazgeçtim sanırım dell 280hz olanı alıcam
Xg27acdms alabilirsin kırpık değil. Dell'in srgb modundaki yanlış gama problemi yok, ayrıca yakınlık sensörü gibi daha fazla özellik bulunduruyor. Asus monitörler hem sdr hem e hdr da en parlak olanlar. Sadece en ucuz modellerinden kaçın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,421
Üyeler
192,716
Son üye
Stoper
Geri