Hocam gizala sitesinden almanız daha iyi olur, zira satıcısı da normalde orası ve garanti olarak da iyi bir garanti sunuyorlar. Bahsettiğim kolun da aynı...
Biraz kişisel gibi sanki, neye ihtiyacınız var ne istersiniz bilmemize imkan yok.
Dekoratif ürün olur masaya koymak için, elektronik ürün ihtiyacınız var...
Hocam biz indirimli aldık diye bize sorunlusunu yollamışlar, sorunsuz son ürünü sen almışsın 😂 Şaka bi yana sevindim senin adına güle güle kullan sorunsuz...
Hocam bende 1 tane toz gibi bir şey var, ölü piksel gibi de duruyor da karar veremedim. Sıkıntı yok sağ en üst köşede, unutuyorum bile bu konuya bakmadığım...
Hocam valla kafayı yersin bak bak, ben de 1 2 saat uğraştım bıraktım, gözle görülür, rahatsız eden bir şey yoksa sıkıntı yok. Zaten zor geliyor düzgün olanı...
Selamlar, hikayeli oyunlar, müzik, dizi, film, youtube videoları için kullanacağım. Aşırı kaliteli olmasına gerek yok, aklımda bu ürün var kullanan varsa...
Arkadaşlar benim monitör şimdi geldi sabahtan beri ölü piksel testi yapıyorum gözümle herhangi bir şey göremedim ama defalarca bakıyorum kör olacağım artık...