Motoru stop ettikten sonra sağa çevirince arada bir ses yapıyor garip bir ses ve nedenini bulamadım motoru tamamen baştan toplattırdım ustama ama zararsız gözüken bir ses yapıyor belki giderken de sağa döndüğümde çıkıyordur ama bilemedim tam sağ yaptığımda da gelmiyor arada bir yerde o hizaya...
Babamdan dolayı yeşil pasaport çıkartabiliyorum ancak bu sene 18 oldum üstüne mezuna kaldım öğrenci gözükmüyorum 1ay içinde çıkartmam da gerekiyor nasıl çözebiliriz bu durumu alabilir miyim psaport acaba?
2. el olarak satmak istiyorum ancak piyasası hakkında bilgi bulamadım.
kozmetiği biraz kötü yarışlara giderken otobüs bagajında çizilebildiğinden dolayı.
mosso cavalier 7000 tourney (2017)
başka da aklıma pek bir şey gelmiyor genel olarak bu şeklide bir bisiklet
airpods pro 2. nesil var androidden kullanıyorum tekine bağlanıyor ancak sağ kulak hiç bi şekilde ses vermiyor çoğu yöntemi denedim. sıfırlamak vs vs. nasıl çözebilirm?
Yazılımında istediğim modlar yok bunu çözebilir miyiz başka bir yazılım vs ile mesela stabil yansın ben dokunduğumda stabil yanan renk üstünden beyaz bir dalga geçsin ama normal kendi yazılımında böyle bir mod yok başka bir yöntemle çözülebilir mi?
hocam o da işe yaramıyor aynı civarlarda kalıyor fps gene ve detaylar çok dikkatimi dağıtıyor
1618388741
hani rx5700xt nin performansı ortada ve olması gerekenden az aldığımı söylüyorum tam tamına kaç fps aldığımı bilseniz ne bilmeseniz ne benim bu kartla 230 altına düşüş yaşamamam lazım