• Biden'in öldüğü yerine maskeli biri getirildiği teorisi gerçek mi la acaba
    • Hahaha
    Reaksiyonlar: Dr House
    Mertpk
    Mertpk
    yav nerden duyuyonuz bunlari
    stereohearts
    stereohearts
    Yossi kohen saçmasından sonraki en büyük saçma bu galiba
    java
    java
    Gabe Newell 2011de Portal 2 çıkışından sonra 2012de Sony tarafından suikasta uğramış ve yerine Yahudi iş adamı Yossi Kohen geçmiştir. Yıllardır Valve'in bütün kazançları Sony'e gitmektedir. Zaten şirketin kazanç gider açıklamamasının sebebide budur.
    Bu LGS olayı kadar saçma bir şey yok ya. Sonra şöyle baskıcı aileler çıkıyor hayatı zehir ediyorlar. 8. Sınıfa geçen çocuk ya oynar gezer tozar ya sanayiye verilir.
    1000030243.jpg
    java
    java
    dunyanin en basit sinavi
    Mertpk
    Mertpk
    kesinlikle ders calismasi gerektigini dusunuyorum yks tekrar girebiliyor ama lgs icin tek sansi var tatilini 5 6 7 yazinda yapmistir 8 de bi zahmet calissin
    • Beğen
    Reaksiyonlar: B1L0
    BixiBlake
    BixiBlake
    Yeni nesil artik ilkokuldan dershaneye gidiyor
    Eğitim tamamiyle para işine döndü
    Bunların ünlüleri bu kadar takip etmesindeki motivasyon ne hep merak etmişimdir. Çocuğu falan olsa kaçıncı sınıfa geçtiğini bilmez hayatında hiç görmediği tanımadığı kişilere sarıyor. Allahtan şu kadar boş insan değiliz. Ben Polat Alemdar'ın gerçek isminin necati şaşmaz olduğunu tesadüfen haberlerde öğrenmiştim yıllar önce.
    1000029792.jpg
    Statü atlayan vasıfsız eleman azgınlığı diye bir gerçek var. Böyle tipler yalaya yalaya yükselirler mağaza müdürü olurlar sonra altında çalışan personelleri ezmeye başlarlar. Bu şekilde statü atlama olayı olmamalı. Vasıfsız işçi olarak giren vasıfsız işçi olarak devam etmeli. Sonra böyle olaylar oluyor. Zincir marketlerde de aynı durum var. Bir aile yandı bir yalamanın kibri öfkesi yüzünden. Allah belasını versin.
    1000029790.jpg
    200 puanla gidilen eğitim fakültesi ile tıp mezunlarını kıyaslıyor kafayı yersin
    1000029786.jpg
    Realhas the Great
    Realhas the Great
    Bu öğretmenlerin yüzsüzlükleride fazla elin hakkarisinde okumuşlar 50 bin maaş alıyor en düşüğü haftada 4 gün 20 saat çalışıyorlar maks almaları gereken asgari ücret
    • Beğen
    Reaksiyonlar: java
    Faruk1986
    Faruk1986
    @Realhas the Great bunlar toplumdaki statülerini yok sayıp sürekli maaş hesabı yapıyorlar. Öğretmen olana herkes saygı duyar normal insan kadar zorluk çekmezler. Evlenecekleri zaman kimse kız vermekten çekinmez. Ama bunlar ellerindekini yok sayarlar ota bilmem neye yakınıyorlar. Öğrencileri bunların çoğundan daha olgundurlar.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: java
    java
    java
    sadece 42 bin mi puahhaha 2 kurs verse o para 2ye katlanır
    Büyükekşi kaybetti ondan daha büyük fener düşmanı başkan oldu sen nasıl bir cenabetsin be adam
    1721319936897.png
    İşçi partisinin hiç iş yüzü görmemiş elit kesimden olduğu sağ partilerin de gariban işçilerden emeklilerden oy aldığı tek ülke Türkiye. İnanılmaz bir paradoks. Ulan o nasıl bir olaydı ya.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,387
Üyeler
193,373
Son üye
sedatposta