Bu LGS olayı kadar saçma bir şey yok ya. Sonra şöyle baskıcı aileler çıkıyor hayatı zehir ediyorlar. 8. Sınıfa geçen çocuk ya oynar gezer tozar ya sanayiye verilir.
Adam CarrefourSA'ya boykot diye ceset kokulu parfüm sıkmış. Carrefour'un sabancıların olmasını geçtim ceset kokusunu nereden buldun la. Hangi arzın talebi bu.
Bunların ünlüleri bu kadar takip etmesindeki motivasyon ne hep merak etmişimdir. Çocuğu falan olsa kaçıncı sınıfa geçtiğini bilmez hayatında hiç görmediği tanımadığı kişilere sarıyor. Allahtan şu kadar boş insan değiliz. Ben Polat Alemdar'ın gerçek isminin necati şaşmaz olduğunu tesadüfen haberlerde öğrenmiştim yıllar önce.
Statü atlayan vasıfsız eleman azgınlığı diye bir gerçek var. Böyle tipler yalaya yalaya yükselirler mağaza müdürü olurlar sonra altında çalışan personelleri ezmeye başlarlar. Bu şekilde statü atlama olayı olmamalı. Vasıfsız işçi olarak giren vasıfsız işçi olarak devam etmeli. Sonra böyle olaylar oluyor. Zincir marketlerde de aynı durum var. Bir aile yandı bir yalamanın kibri öfkesi yüzünden. Allah belasını versin.
İşçi partisinin hiç iş yüzü görmemiş elit kesimden olduğu sağ partilerin de gariban işçilerden emeklilerden oy aldığı tek ülke Türkiye. İnanılmaz bir paradoks. Ulan o nasıl bir olaydı ya.