• Ülkeyi ciddi manada kabile devletine çevirdiler iki üç kişi kafasına göre ülkeye yön veriyor. Mesela şu herifin yaşıtları rehbere numara ekleme işini bile çoluk çocuğa soruyor. Facebook hesap şifrelerini unutup 10 15 tane hesap açıyorlar. Telefonun sesini yanlışlıkla bir şekilde kısıp telefoncuya sormaya gidiyorlar. E devlete girmeyi bilmiyorlar. İki üç tane boş beleş elemanın yaptığı photoshopları gerçekmiş gibi paylaşıyorlar. Boşluk yerine nokta kullanıyorlar. Bir kelimeyi klavye ile on dakikada yazım yanlışları ile beraber yazıyorlar. Toplu mesaj atmak yerine grup açıyorlar. Sağdan soldan duydukları komplo teorilerini facebook'a atıyorlar.
    1000043706.jpg
    Marshal
    Marshal
    Yaştan çok eğitim seviyesiyle alakalı bir durum. Bu adamdan 15-20 yaş küçük olup dediğin gibi teknoloji cahili insanlar da dolu. Bu adamdan daha yaşlı olan mühendisler, bilim adamları, iş insanları da var. Olay yaş değil yani.
    Faruk1986
    Faruk1986
    @Marshal önermesi cahilce ve geri kafalı yalnız. Birçok işletme dara düştü bu olaydan.
    Marshal
    Marshal
    Tabii ki öyle fakat o bir siyasetçi. Amacı mantıklı konuşmak değil, halkın işine gelecek şekilde kendi ideolojisini savunmak.
    Bu kadın erkek eşitliği olayını kim çıkardı
    N
    Nyghi
    Kadınlar daha yetkili değilmiydi, nasıl? Eşitlik mi vardı? (!)
    Faruk1986
    Faruk1986
    @Nyghi Dayı harbiden ben de anlamıyorum. Bizim orada eleman yok diye 45 50 yaşındaki kadınları makine operatörü yaptılar. Bunların çalıştıkları falan da yok bütün işlerini ben görüyorum. Yakında gidip İK'ye çatacağım bu gidişle. İşten ben de ayrılsam bizim birimde adam bitecek.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Nyghi
    11 aydır çalışıyorum hatay dürümü bile 3 ayda bir yerim herifin yaptığına bak
    1000042390.jpg
    Açıklamaya bak bir an a haber haberi okuyorum sandım
    "Tavşantepe mahallesinin stratejik ve coğrafi konumu"
    1000041959.jpg
    AB'ye girelim derken Irak'tan bile kısıtlı izin alıyoruz aynen 400 katrilyon yıllık devlet aklı kanzi
    1000041678.jpg
    Ulan imam hatip mezunuyum. Diplomayı yırtıp atsam hayatımda hiçbir şey değişmez. O derece israf bu imam hatipler. Onun yerine meslek liselerini arttırsaydı ekonomi bu halde olmayacaktı.
    1000040765.jpg
    BenRoboTdeğilİm
    BenRoboTdeğilİm
    reis ne diyorsa arkasındayız bu adam size daha ne yapsın kemalistler ağlamaya devam dfsaggassdsag
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,360
Üyeler
193,359
Son üye
Alaaddin 54