Farukskrc isimli üyenin son içerikleri

1. Farukskrc

Fc 26 Cok Kasıyor!!!

Bende hata değilde bir maç yaptıktan sonra oyun çok acayip donuyo 20 fps gibi oynuyom sonra bi düzelir gibi oluyo yine bozuluyo
  2. Farukskrc

Fc 26 Cok Kasıyor!!!

2060 var
  3. Farukskrc

Fc 26 Cok Kasıyor!!!

som gümcellemedem somra yağ gibi olam oyum sürekli kasmaya başladı sizde de oluyor mu
  4. Farukskrc

007 First Light Açılmıyor

ozaman saat 12 den sonra denesem şansım daha mı yüksek olur
  5. Farukskrc

rtx 2060 i3 12100f, üzgünüz bir şeyler ters gitti diyor hiç açılmıyor 1782308869 çevrimdışına alınca çevrimiçine al diyip hata veriyor galiba ilk defa açtığımızda çevrimiçi açmamız gerekiyor ama yine açılmıyor
  6. Farukskrc

arkadaşlar ortak kullanım hesabı aldım 3 gündür bir şeyler ters gitti diyor bu sorunu nasıl çözerim
  7. Farukskrc

Maximum genç kart çıkarma

teşekkürler
  8. Farukskrc

Maximum genç kart çıkarma

arkadaşlar maximum genç bankamatik kartı çıkartmak istiyorum ancak nasıl yapacağımı bulamadım. işcepten bankamatik kartı sipariş ettim o bana direk genç bankamatik kartı olarak mı geliyor yoksa normal iş bankası kartı olarak mı?
  9. Farukskrc

Kız beni yakın arkadaşlara ekledi

knk bir çok etken var biz sana ne desek yanlış olur şuan beğeniyosan yaz geç düşüncek bişey yok
  10. Farukskrc

Rockstar kod göndermiyor

arkadaşlar şuanda direk error veriyor eposta şifremi kabul etmiyor direk acaba çok fazla deneme yaptığım için mi?
  11. Farukskrc

Rockstar kod göndermiyor

şifremi unuttum diyip yeni şifre aldığımda kod geldi ama sonradan oyuna girmeye çalıştığımda hesaba girmeye çalıştığımda kod gelmiyor ne yapmalıyım
  12. Farukskrc

1500-2000 tl kablosuz mouse önerisi

ajazz 159 pro nasıldır
  13. Farukskrc

güzele benziyor da renk biraz sıkıntı hocam bi abime alıcam da başka önerin var mı
  14. Farukskrc

Konu başlıktaki gibi arkadaşlar
  15. Farukskrc

Besyo parkuru için asics mi mizuno ayakkabı mı

onu anladım zaten ama bu işler takma hangisini istersen alla olmuyo
Geri