O kadar çok saçma ki şu üyelik sistemi. 1 tane yama kurcam sadece oda f1 22. Neyse parası verelim alalım ama üyelik ne alaka. Ben diğerlerini istemiyorum sadece f1 22 için istiyorum.
Hepsiburada sitesinden 9.499tl ye m34 satın aldım satın alırken tc mi girmeme rağmen faturada tc gözükmüyordu bende talep oluşturdum ve 5 gündür sonuçlanmadı.
Hepsiburada faturayı düzeltiyor mu? Yoksa iade edip başka bir çaresine bakıcam.
sizin indirimlerinizde sorun yok
Mesela m34 için sizin paylaşmanızdan bir gün önce pazarama adlı sitede zaten 9.299 'a düşmüştü üstelik kargo parası da istemiyordu bunu da paylaşabilirdiniz hepsiburadayı da paylaşabilirdiniz bence pazarama daha mantıklıydı kargodan dolayı
hepsiburada binlerce...
hepsiburada ile anlaşma yapmak yerine diğer taraftaki indirimleride görseniz bizim için çok daha iyi olur hocam
Yaptığınız indirimler de çok güzel lafım yok ama şu anda çok sponsorlu damgası yiyorsunuz ki bir yerde de haklılar
hocam telefonu sigortayla beraber alınca faturada 2 ürün gözüküyor olmuyor ondan dolayı ürünü sepete eklerken sigortayı kaldırman gerekiyor tabi bizde böyle bir kural olduğunu bimediğimizden iptal etmek zorunda kaldık iptal edince de indirim hakkımız gitti
M34 e indirim yapıyor a34 e değil ama
Onla ilgili kotü olaylar yaşadım
Önce telefonu aldım sonra farkettim sigortayı iptal etmek zorunda kaldım iptal edincede öğrenci indirimini geri vermediler
Müşteri hizmetleri de geri verilmeyeceğini söyledi
Yani gerçekten saçma eminim benim durumumda...
Arkadaşlar a34 bildiğiniz gibi 10.000tl civarı bu telefonun düşme ihtimali var mı yoksa başka alternatiflerine mi bakalım
Bu arada Abdullah Abi şu telefon için bir indirim ayarlarsan çok güzel olur direk alacak 100lerce kişi var
Teşekkürler
Arkadaşlar biliyorsunuz ets2 150tl ye düştü fakat şöyle bir şey var bu oyun dlc siz çok küçük ve dlc ler çok pahalı hepsini almak istesen 2000 tl ye yaklaşıyor bende online oynamak istiyorum bu yüzden oyunu crack ile bütün dlcleri ile beraber indirip sonra da oyunu satın alırsam world of truck...