F

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• F
      Fatih oruc, Tulpar oto dolandırıcıdır başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Savcılığa vereli 1 hafta oldu hala site açık diyebileceğim bir şey yok yazıklar olsun bu kadar yavaş işleyen önemsiz devlet kurumlarına, Siyasilerden...
    • F
      Keşke benimde o kadar olsaydı, giden gitti başkalarının canı yanmasın sen ben şikayet etmezsek bu namussuzlar insanları dolandirmaya devam edecek inşallah...
    • F
      ben aynı gün e-imza ile yapmıştım vatandas.uyap.gov.tr adresi üzerinden. Ancak savcılık süreçleri - hele ki adli tatilde - çok yavaş ilerler. Bizim...
    • F
      Dolandirildiktan sonra açtık hesapları asıl sen kimsin de bu adamları savunmaya çalışıyorsun milletin parasi gitmiş canı yanmış burda yaptığı yorumlara bak
    • F
      0531 621 9369 numaralı telefondan arayıp tekrardan faturanızı basamadik para gönderir misiniz diyor bide o.evladi çocuğun teki 17 -18 yaşında çocuklara...
    • F
      Ben bugün savcılığa verdim siz ne yaptınız
    • F
      Şikayet varda birisi yazmış ona da bir bakın isterseniz daha önce 3 defa isim değiştirmiş bu site hep farklı isim tasarımla insanları sürekli dolandırmaya...
    • F
      Ben kartımı kapattirdim alisveris denediğim kartımı, önceden bilgileri alıp bir şeyler yapmış olabilirler mi provizyonda falan işlem göremedim muhtemelen...
    • F
      Eski sahibi de mi bu adamlarmış yani dolandırıcı olmama ihtimalleri var mı
    • F
      Eline koluna sağlık bugün bende gidip şikayetçi olacağım senin gene iyiymiş ben 6000 dolandirildim içime oturuyor mal yerine koyulduk resmen. Site hala açık...
    • F
      Sizlere kolaylık olsun diye savcılık şikayeti dilekçesi örneğini aşağıda paylaşıyorum. Siz güncellersiniz. Bir de google da öncelikle yer alması ve daha...
    • F
      Hocam şikayet edeceğim beni 6000 tl dolandirdilar parayı kurtaramaz miyiz devlet bulamaz mi bunları savcılığa gideceğim yarin 1755010102 Eft attığınız...
    • F
      Siz ne kadarlık alışveriş yapmıştınız ve tarih ne zamandı savcılığa gideceğim ben belgeleri hazırlıyorum varsa fikriniz ortak hareket edelim nereden...
    • F
      Siz ne kadarlık alışveriş yapmıştınız ve tarih kaçtı
    • F
      Hangi sayfayı kopyaladılar acaba savcılığa verecegim bulurlar umarim
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,531
Üyeler
183,441
Son üye
emrevyst