Savcılığa vereli 1 hafta oldu hala site açık diyebileceğim bir şey yok yazıklar olsun bu kadar yavaş işleyen önemsiz devlet kurumlarına, Siyasilerden...
Keşke benimde o kadar olsaydı, giden gitti başkalarının canı yanmasın sen ben şikayet etmezsek bu namussuzlar insanları dolandirmaya devam edecek inşallah...
Dolandirildiktan sonra açtık hesapları asıl sen kimsin de bu adamları savunmaya çalışıyorsun milletin parasi gitmiş canı yanmış burda yaptığı yorumlara bak
0531 621 9369 numaralı telefondan arayıp tekrardan faturanızı basamadik para gönderir misiniz diyor bide o.evladi çocuğun teki 17 -18 yaşında çocuklara...
Şikayet varda birisi yazmış ona da bir bakın isterseniz daha önce 3 defa isim değiştirmiş bu site hep farklı isim tasarımla insanları sürekli dolandırmaya...
Ben kartımı kapattirdim alisveris denediğim kartımı, önceden bilgileri alıp bir şeyler yapmış olabilirler mi provizyonda falan işlem göremedim muhtemelen...
Eline koluna sağlık bugün bende gidip şikayetçi olacağım senin gene iyiymiş ben 6000 dolandirildim içime oturuyor mal yerine koyulduk resmen. Site hala açık...
Sizlere kolaylık olsun diye savcılık şikayeti dilekçesi örneğini aşağıda paylaşıyorum. Siz güncellersiniz. Bir de google da öncelikle yer alması ve daha...
Siz ne kadarlık alışveriş yapmıştınız ve tarih ne zamandı savcılığa gideceğim ben belgeleri hazırlıyorum varsa fikriniz ortak hareket edelim nereden...