hayır bilindik siteleriden kullanıcılardan indirme yaparsan bi problemle karşılaşmasın ben yıllardır böyle takılıyorum bilindik sitelerden torrent üzerinden indirebilrsin
hocam fırçayla denemedim termal macun olsa renginden belli eder diyorum sokette erime vs bişey olsa sanıyorum sistemde şimdiye kadar anormallikler olurdu şuanda çalışmasında vs bir sıkıntı yok işlemcinin yuva oturmasında vs o karaltı biraz moralimi bozdu forum incelemelerinde bakıyorum çünkü...
üstadlar ryzen 7 2700x işlemcim var aıdata64 gibi programlardan kontrol ettiğimde işlemci sıcaklığım sabit olarak durmuyor boşta 46/47/48 derken birden 58 e çıkıyor anlık sonra tekrar teker teker düşüp çıkıyor oyun esnasında 65/68 arasında takılıyor bi sahne açıldığında birden 75 çıkıyor sonra...
AMD Ryzen 2700X, ASUS Prime B450 MK2 anakartta kurulu. Bugün termal macun uygulaması için işlemciyi de komple çıkarttım temizlemek için. Soket yapısnın bu şekilde olduğunu gördüm. Hafifi bir nokta gibi karaltı mevcut. Bu durum normal mi? Dikkatimi çekti. PC'nin çalışmasında vs herhangi bir...