İşlemciSoketi Erimişmi

fatih_ksk

80+
Reaksiyon skoru
0
AMD Ryzen 2700X, ASUS Prime B450 MK2 anakartta kurulu. Bugün termal macun uygulaması için işlemciyi de komple çıkarttım temizlemek için. Soket yapısnın bu şekilde olduğunu gördüm. Hafifi bir nokta gibi karaltı mevcut. Bu durum normal mi? Dikkatimi çekti. PC'nin çalışmasında vs herhangi bir problemi yok. Oyun oynarken CPU'nun GPU'nun sıcaklığına aşırı dikkat de ederim. Sanki sıcaklıktan erimeye başlamış gibi gözükmüyor mu sizce de?

Ekler

• 2023-09-03_14-13-24.png
    2023-09-03_14-13-24.png
    698.9 KB · Hit: 74
  • 2023-09-03_14-13-38.png
    2023-09-03_14-13-38.png
    586.4 KB · Hit: 61
Yok hocam bir anormallik gözükmüyor bence. Eğer sağlamca işlemci ve anakart çalışıyorsa sıkıntı yok.

AMD Ryzen 2700X, ASUS Prime B450 MK2 anakartta kurulu. Bugün termal macun uygulaması için işlemciyi de komple çıkarttım temizlemek için. Soket yapısnın bu şekilde olduğunu gördüm. Hafifi bir nokta gibi karaltı mevcut. Bu durum normal mi? Dikkatimi çekti. PC'nin çalışmasında vs herhangi bir problemi yok. Oyun oynarken CPU'nun GPU'nun sıcaklığına aşırı dikkat de ederim. Sanki sıcaklıktan erimeye başlamış gibi gözükmüyor mu sizce de?
tozdur o, yumuşak fırça ile temizleyin

hocam fırçayla denemedim termal macun olsa renginden belli eder diyorum sokette erime vs bişey olsa sanıyorum sistemde şimdiye kadar anormallikler olurdu şuanda çalışmasında vs bir sıkıntı yok işlemcinin yuva oturmasında vs o karaltı biraz moralimi bozdu forum incelemelerinde bakıyorum çünkü böyle bir karaltı vs yok am4 sokette
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam bir anormallik gözükmüyor bence. Eğer sağlamca işlemci ve anakart çalışıyorsa sıkıntı yok.
hocam nokta şeklinde bariz varda karartı fotoda tam net belli olmayabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,535
Üyeler
200,148
Son üye
Necol

Geri