ddr5 harbi o kadar var mı ya böyle fiyat baya uçuyor. dediğim gibi ilk başta idarelik 1x16gb takılıp sonrasında 2x16 ya çevirsem kaç tutar mesela? kasa, güç...
ramler burda öneri yapan bir arkadaş sayesinde şöyle olacak, ilk başta ddr5 16gb ram alıp biraz böyle idare edip sonrasında para biriktirip bir de indirim...
ekran kartı linkte attığım fiyat kafamda belli ancak diğerlerine bir şey yok belirli bir bütçem yok ancak hesaplamam göre kasa 45k falan bu sene sonuna...
kral ekran kartını gerçekten temize buldum linkini atayım güvenlik etiketi var, 2 yıl garantili ve kutulu, 1 hafta da test süresi demişler bence temiz 16k...
Öncelikle nadiren sorulan sorulara böyle net cevaplar veriliyor. Teşekkür ederim temiz cevap için.
2k’da hissedilmeyecek bir darboğaz olur ama seni sıkmaz...
kral benim firkim değişti sayende, rx 6900 xt ve ddr5 alıcam işlemciyi değiştirmeme gerek var mı? bir de ana kart ne almama gerek bu ekran kartı için ddr5...
kral dediğin bir düşündürdü ben 6900 xt den vazgeçeceğimi düşünmüyorum ancak dediğin gibi 16gb ddr5 alıp sonrasında pra biriktirip bi 16gb daha ekleyerek...
kral doğru araştırdığımı düşünerek konuşuyorum rx 6900 xt 2k da bile aşırı iyi çalışan bir ekran kartı hatta 4k da bile çok iyi diye biliyorum ancak ben 2k...
kral 6700 xt düşersem biraz fazla performanstan kırmış olucaz çünkü rx 6900 xt bildiğim kadarıyla çok çok daha iyi fps veriyor o kadar da düşmek istemiyorum...
kral normalde zaten ddr5 düşünüyordum ancak yeni bu fiyatlar biliyorsun uçtu o kadar da vermeye gerek yok diye düşündüm çokta fark yapacağını düşünmüyorum...
rx 6900 xt ekran kartı ve ryzen 5 5600X işlemci alıcam bunlar için uygun ana kart ve ram lazım sanırsam en uygun ana kart araştırmama göre b550 pro oluyor...
sadece ekran kartı için belirttiğim gibi 10-20k bırakıcam toplam kasa için max 50k, haklısın bu arada nvidia dlss ile falan çok sağlam oynatır ama fiyatı da...
arkadaşlar bu eylül veya kasıma kadar güzel bir setup dizmeyi düşünüyorum. Zaten hali hazırda bi setup var bende ancak 2 seneye yakın bir zaman önce...