Merhaba dostlar, bugün elime Sinerji üzerinden aldığım Corsair Void Elite Wireless kulaklık ulaştı. Mikrofonu hariç test ettim çalışıyordu ancak incelerken sağ kulaklıktan çıkan sürücü kablosunda, bir lehim gibi gözüken yanma izi benzeri bir şey gördüm ve sol kulaklığı kontrol ettim. Sol...
Öncelikle ben sprint tuşuna RT de değil de RB de alışığım bu nedenle sprinti RB tuşuna alıyorum bu yüzden normalde RB olan güç tuşu RT'ye aktarılmış oluyor ancak RT ile bastığımda algılamıyor. Orijinal hallerine getirdiğimde RB de çalışıyor güç tuşu.
Not:
Güç derken 22'de gelen daha hızlı vurma...
Test Serveri Adana da 34 ms alıyorum Superonline ile test yaparken Ispartadan yapıyordu 4ms felan alıyordum ama nereye çekersem çekeyim 34ms gösteriyor şuan.
Vodafone evde net fiber kullanıcısıyım Superonline altyapısı kullanıyorlar ve Speedtest'te test yaptığımda 34ms değerini görüyorum bu biraz can sıkıcı çünkü bundan önce ki internetim de Superonline'dı ve 1-2 ms hadi Max 4 ms alıyordum altyapı aynı zaten sadece modem değiştirip verdiler interneti...
Daha önce Discord token alan botlar görmüştüm ancak aklıma bir soru takıldı bu botlar Discord hesaplarının tokenlerini alabiliyorsa Mac adreslerini de alabilirler mi acaba? Bazı Discord sunucularına girdiğinizde otomatik olarak bir kanala sizin Discord tokeniniz düşüyor aynısının Mac adresinizi...