fekete isimli üyenin son içerikleri

1. F

Corsair Void Elite sürücü kablosu hatalı mı gelmiş?

Merhaba dostlar, bugün elime Sinerji üzerinden aldığım Corsair Void Elite Wireless kulaklık ulaştı. Mikrofonu hariç test ettim çalışıyordu ancak incelerken sağ kulaklıktan çıkan sürücü kablosunda, bir lehim gibi gözüken yanma izi benzeri bir şey gördüm ve sol kulaklığı kontrol ettim. Sol...
  2. F

FIFA 22 Volta modu güç tuşu RT'ye alınca çalışmıyor

Öncelikle ben sprint tuşuna RT de değil de RB de alışığım bu nedenle sprinti RB tuşuna alıyorum bu yüzden normalde RB olan güç tuşu RT'ye aktarılmış oluyor ancak RT ile bastığımda algılamıyor. Orijinal hallerine getirdiğimde RB de çalışıyor güç tuşu. Not: Güç derken 22'de gelen daha hızlı vurma...
  3. F

Blankos : Block Party Marketplace kullanan var mı?

Kesinlikle hesabımı bağlıyamıyorum Marketplace ile kod doğru ama
  4. F

Blankos : Block Party Marketplace kullanan var mı?

Blankos : Block Party Marketplace kullanan var mı? var ise buraya mesaj bırakırsa sevinirim bir problem yaşıyorum da
  5. F

Vodafone evde net ping sorunu

Kanka nasıl olması gerekiyor 1640632495 Superonline altyapısı diye aldım
  6. F

Test Serveri Adana da 34 ms alıyorum Superonline ile test yaparken Ispartadan yapıyordu 4ms felan alıyordum ama nereye çekersem çekeyim 34ms gösteriyor şuan.
  7. F

Daha önce Superonline da aynı evde daha düşük alıyordum ama belirttiğim gibi
  8. F

Vodafone evde net fiber kullanıcısıyım Superonline altyapısı kullanıyorlar ve Speedtest'te test yaptığımda 34ms değerini görüyorum bu biraz can sıkıcı çünkü bundan önce ki internetim de Superonline'dı ve 1-2 ms hadi Max 4 ms alıyordum altyapı aynı zaten sadece modem değiştirip verdiler interneti...
  9. F

Discord botları MAC adresi alabiliyor mu?

Daha önce Discord token alan botlar görmüştüm ancak aklıma bir soru takıldı bu botlar Discord hesaplarının tokenlerini alabiliyorsa Mac adreslerini de alabilirler mi acaba? Bazı Discord sunucularına girdiğinizde otomatik olarak bir kanala sizin Discord tokeniniz düşüyor aynısının Mac adresinizi...
  10. F

Steelseries Arctis 1'in sesi bana mı garip geldi?

Maalesef yok neyse teşekkürler biraz bakınacağım
  11. F

Stereo kulaklık onda problem yok ama sağ arka sağ ön sol arka veya sol önü anlamakta zorlanıyorum 7.1 olmadığı için
  12. F

o özelliği biliyorum ama ben de o seçenek gözükmüyor
  13. F

Maalesef o kutucuk yok baktım ancak
  14. F

7.1 Özelliği yok bazen yerleri tam olarak saptıyamıyorum nasıl çözdün?
  15. F

Seslerde cızırtı yok sadece bir arkadaşımın sesinde bozulma var o daha önce yoktu 1 kişiye sordum onlarda cızırtı yok diyor bilmiyorum
Geri