Vodafone evde net ping sorunu

fekete

80+
Reaksiyon skoru
2
Vodafone evde net fiber kullanıcısıyım Superonline altyapısı kullanıyorlar ve Speedtest'te test yaptığımda 34ms değerini görüyorum bu biraz can sıkıcı çünkü bundan önce ki internetim de Superonline'dı ve 1-2 ms hadi Max 4 ms alıyordum altyapı aynı zaten sadece modem değiştirip verdiler interneti neden kaynaklanıyor bu kadar ping Valorant'a 19 ping falan aldım ama burada öyle gözüküp oyunda düşük gözükmesi de garibime gitti yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Vodafone evde net fiber kullanıcısıyım Superonline altyapısı kullanıyorlar ve Speedtest'te test yaptığımda 34ms değerini görüyorum bu biraz can sıkıcı çünkü bundan önce ki internetim de Superonline'dı ve 1-2 ms hadi Max 4 ms alıyordum altyapı aynı zaten sadece modem değiştirip verdiler interneti neden kaynaklanıyor bu kadar ping Valorant'a 19 ping falan aldım ama burada öyle gözüküp oyunda düşük gözükmesi de garibime gitti yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Test serverı eğer uzakta ise yakında değil ise mümkün.

Daha önce Superonline da aynı evde daha düşük alıyordum ama belirttiğim gibi
Oyunda deneyin dediğiniz gibi çok fark oluyorsan vodafone ile görüşün arkadaşın dediği gibi test serverı uzaktadır

Oyunda deneyin dediğiniz gibi çok fark oluyorsan vodafone ile görüşün arkadaşın dediği gibi test serverı uzaktadır
Test serverı eğer uzakta ise yakında değil ise mümkün.
Test Serveri Adana da 34 ms alıyorum Superonline ile test yaparken Ispartadan yapıyordu 4ms felan alıyordum ama nereye çekersem çekeyim 34ms gösteriyor şuan.

Test Serveri Adana da 34 ms alıyorum Superonline ile test yaparken Ispartadan yapıyordu 4ms felan alıyordum ama nereye çekersem çekeyim 34ms gösteriyor şuan.
o zaman bilgisayarınızdan cmd açın tracert google.com yazın enterlayın sonucu atın.

Vodafone gerek mobil gerekirse evde internet konusunda hiçbir şekilde alınmayacak firmadır kısacası rezaletin ta kendisidir.

Kanka nasıl olması gerekiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Superonline altyapısı diye aldım
Hiç farketmez. 8 gündür hat yollayamayan bir firmadır ve her aradıklarında birbirlerinden habersiz oldukları o kadar bellidir ki...

Ev internetimde vodofone net. Arıyorsun 45 DK ıslık sesi dinletiyorlar bir güzel sonra telefonu suratına kapatıyorlar komedi resmen

Kanka nasıl olması gerekiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Superonline altyapısı diye aldım
Kardeşim nasıl olması gerektiğini soracağına dediğimizi yap sana yardımcı olmaya çalışıyorum sen onun ekran görüntüsünü atmadan ben bir şey diyemem.

Geri