kardeşime doğum günü için laptop almak istiyorum. Kendisi genelde oyun oynamak için kullanacak. F/P bir laptop önerebilir misiniz? maks. 35.000TL bütçem var taksit fırsatı varsa harika olur.
Merhaba, ben yeni pc almak istiyorum. Taksit imkanları iyi olursa bütçemi 37 k kadar çıkarabilirim. Bu fiyatlarda 4070li bir sistem düzmeme yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba, spor çantası almak istiyorum. M veya L boy olmasını ve sağlam olmasını istiyorum. 700₺ bütçem var fiyatına değerse bütçeyi arttırabilirim. Önerilerinize açığım.
Forumda sürekli indirimler ve kuponlar paylaşıyorlar fakat site hakkında pek bilgim yok. Bir çok ürün çok ucuz ama güvenilir mi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Samsung g4 almayı düşünüyorum. Sizce bekliyim mi yoksa hemen alıyım mı? Ya da başka öneriniz var mı? (aynı fiyata daha iyi ekran veya daha ucuza benzer nitelikte bir ekran) istediğim şey 6000₺ olabilecek en iyi renkleri ve görüntüyü almak genelde hikayeli oyun oynuyorum.
Amaç yağ yakmaksa tabii ki araç kardiyo olmalı. Bir bölgeyi çalıştığınız zaman ilk o kastaki glikojen depolarını sonra diğer kas ve karaciğerdeki glikojeni en son vücutta genel olarak yağları yakmaya başlar yani çalıştığın bölgedeki yağları yakmaya odaklanmaz.