hocam selamlar benımde gıgabyte 4080super v2 oc model kartım sorun olustu vatandan alınma endeks yolladım ıade degısım cıktı daha sonra vatan ugrastırdı hala devam edıyor endeks aradı 5060tı verelım dedıler kabul etmedım 5070tı zotac marka onerdıler onuda kabul etmıyorum sızce nasıl yol ızleyım
valla hocam rog kullandım daha ıyıdı ama msi da ısınma fazla diye dusunuyorum hemde kalıtelı terman macun kullanmama ragmen o yüzden sımdı yenı bır sogutma bakıyorum rog ryujın bunlar bızım ulkede gereksız pahalı malesef
1713362476
anladım hocam yok lcd ekran şart degil argb olsun...
tabii ki hocam onu aliyorum o zaman birde g502 lighspeed ile devam edeyim mi sizce yoksa mouse öneriniz var mı birde klavye de onerirseniz çok memnun olurum klavyede bütçe 4 yada 4500
Genelde pubg mobile. Valorant FIFA footbal manager. Call of duty falan hocam mouse g502 lighspeed hatta şu indirimdeki mouseyi alsam mı diye düşünüyorum
Bütçede sorun yok dostum ama kalkıp steelseries için o kadar para da vermek istemiyorum siyah vardı steelseries belli süre sonra siyah olduğu için leke vs sorunlar yaşadım temiz baktığım halde
1701349270
Ama boyut en büyüğü olsun istiyorum